Overraskede kæresten med 'legetøj': Endte helt galt

Foto: Shutterstock

En mand overraskede sin kæreste med nyt legetøj til soveværelset. Det endte dog slet ikke, som han havde regnet med

En mand overraskede sin kæreste med et sexlegetøj, der tilsyneladende fungerede så godt, at det 'næsten dræbte ham'. Det skriver han i en anmeldelse af sexlegetøjet til på Amazon, ifølge The Sun.

Læs også

Mor sidder på restaurant med grædende søn: Så kommer 23-årig med overraskende besked

Amazon-kunden Jay skrev en femstjernet anmeldelse af et stykke sexlegetøj, som han fik overskriften 'Køb hvis du vil have en uddrivelse'.

Han forklarer i sin anmeldelse, at han havde købt dette sexlegtøj til sin kæreste, for at give hende følelsen af oral og penetration på samme tid. Han fortæller desuden, at han ikke havde de store forhåbninger på grund af prisen.

Foto: Twitter

"Forventede at den ville være temmelig svag, men ikke desto mindre, så prøvede jeg den," skriver Jay.

Da det lykkedes parret at finde den rette stilling, var de klar til start. Efter cirka 30 sekunder begyndte sexlegetøjet tilsyneladende at virke - endda meget mere end forventet.

Foto: Twitter

"Jeg kan ikke huske resten. Tilsyneladende kom hun straks så hårdt, at hendes ben sparkede ud, ramte min kæbe, og jeg fløj tilbage og ramte radiatoren," skriver han i anmeldelsen.

"Hun troede, at hun havde dræbt mig. Alt i alt, efter en smertestillende pille, en frossen pose ærter på min kæbe... det er et godt legetøj," skriver han, og fortsætter:

Foto: Twitter

"Hvis du vil bruge det sammen med din partner, så foreslår jeg, at du bærer en form for sikkerhedsudstyr for at beskytte dig mod enhver form for fysisk skade, der måske opstår."

Læs også

Kvinde ringer til alarmcentralen og bestiller pizza: Først forstod Tim ikke 'koden' men så gik det stærkt

Hans komiske anmeldelse blev herefter delt af en underholdt Amazon-bruger på Twitter, hvor mange naturligvis fandt det sjovt. Derfor endte den også med at gå viralt på det sociale medie.

 

Dagens Gossip