Pinligt! Kan du se, hvorfor Ella ikke skulle have sendt dette foto til sin mor?

Foto: Ella Martine / Twitter

En ung college-studerende skulle sende et billede af hendes indretning til hendes mor, men hun endte med at sende lidt for mange detaljer af sted.

Det er de færreste, der synes det er særlig sjovt at tale om bierne og blomsterne med sine forældre, og de fleste unge mennesker, vil gerne holde deres sexliv for sig selv, og gerne uden at involvere deres forældre.

Det har helt sikkert også været tilfældet for den unge teenager, Ella Martine, der skulle sende et billede af hendes nye indretning på college-værelset til sin mor.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Problemet var bare, at Ella - der formentlig godt kan lide at blive bundet fast til sengen - havde glemt at fjerne to sæt håndjern, der var lænket fast til sengegavlen.

Hun sendte billedet til sin mor, der ikke var længe om at opdage de ‘seksuelle redskaber’ i baggrunden.

“Fedt! Altså lige med undtagelse af håndjernene?? Hvad sker der med dem?” skriver moren som svar til datterens billede.

 

Ville købe hendes afføring

Den unge Ella var ikke interesseret i, at hendes mor skulle kende til hendes seksuelle præferencer i sengen, og hun måtte derfor lynhurtigt komme på en undskyldning.

På Twitter bliver hun nemlig adspurgt af en person, der gerne vil se fortsættelsen af samtalen, og til det svarer Ella, at hun fortalte sin mor, at hendes sambo havde filmet en kortfilm.

“Jordans kortfilm. Han filmede den her i løbet af sommeren,” skriver hun som svar til sin mor.

Hele opslaget som Ella har delt på Twitter, gik lynhurtigt viralt, hvor det har fået mere end 111.000 likes og knap 24.000 retweets. Hun forsøgte efterfølgende at promovere hendes Instagram-profil, men det gav bagslag. Eller det gav hvert fald nogle absurde tilbud.

“Du må endelig ikke blive fornærmet, gudinde - Jeg er nødt til at spørge dig - du er bare så smuk! Må jeg købe en tupperware-beholder med en stor omgang af din afføring. Jeg skal nok fortælle dig, hvordan du pakker det,” sådan lød tilbuddet, som Ella fik på sin Instagram-profil.

Folk spurgte ind til om hvorvidt kvinden tog imod tilbuddet, men det var altså ikke tilfældet.

“Nej. Jeg sked ikke i en tupperware-beholder og sendte det af sted,” slutter hun.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip