Robert raser over sandwich-shop: Skrev kælling på konens sandwich

Foto: Facebook

Robert var langt fra tilfreds med den besked, som der stod på den sandwich, som hans kone bestilte i en sandwich-shop. Han stormede derfor ind på restauranten for at få en forklaring.

Når man tager et smut på Starbucks, så skriver de altid et navns på ens kop. Det er en sjov lille gimmick, de alle dage har gjort, og det er praktisk, så ekspedienten ved, hvem de skal give koppen til.

Det plejer til gengæld ikke at være kutymen, når man bestiller en sandwich hos en sandwich-shop, og det virker heller ikke særlig logisk, at man skriver skældsord på indpakningen, hvis man ønsker at gå tilbagevendende kunder.

Læs også

Mor raser over, hvad Starbucks-barista skrev på datterens kop

Det var dog alligevel tilfældet - eller var det? - da en mand skulle bestille en sandwich til ham selv og til konen. De kørte derfor hen til drive-in-vinduet ved Jimmy John’s sandwichshop, og foretog deres ordre.

Parret modtog derefter deres sandwich, og kørte hen til en parkeringsplads, hvor de lige ville tjekke, at ordren var korrekt. Det var så her, at manden pludselig blev glødende i hovedet, da han så, hvad de ansatte havde skrevet på konens sandwich.

‘Bitch’ (Kælling) stod der nemlig skrevet på indpakningen, og det var manden langt fra tilfreds med. Han forlod derfor sin bil og stormede ind af døren ved Jimmy John’s, hvor han smed sandwichen på disken og krævede en forklaring.

“Min kone tog sandwichen ud af posen, og så så vi DETTE! Seriøst? Åh nej. Ikke i dag, ikke i dag,” lød det fra manden i et Facebookopslag, der fortsatte:

“Han så forvirret på mig, så jeg pegede på skriften på sandwichen, og jeg krævede at få en forklaring på, hvorfor nogle følte det nødvendigt at skrive det på konens sandwich,” fortæller han.

Foto: Facebook

Der var skrevet noget helt andet

Da forklaringen lød fra den ansatte, forblev den røde farve i hovedet hos manden, men til gengæld gik han fra rasende til pinlig. Det viste sig nemlig, at beskeden på indpakningen slet ikke var en beskidt besked til konen, men derimod hendes bestilling.

“Han svarede ‘fordi du bestilte en BLT med ost’,” (BLT står for Bacon, Lettuce, Tomato, og er en sandwich med de tre ingredienser)

Mandens Facebookopslag gik lynhurtigt viralt, hvor han har mere end 100.000 delinger.

Læs også

Først vandt han over kræften, så vandt han 31 millioner i Lotto

 

 

Dagens Gossip