Ruth prøver et par nye jeans i H&M: Ser noget grotesk i spejlet

Britiske Ruth Clemens har skrevet en hilsen til tøjkæden H&M, hvor hun demonstrerer, hvorfor hun mener, at deres størrelser er ‘urealistisk små’.

Ruth Clemens prøvede forleden et par jeans i en britisk størrelse 16 (det svarer til en dansk størrelse 44 red.) - hvilket var den største udgave, som kæden havde af den pågældende model.

Det skriver Mirror.

Læs mere: Bella boykotter H&M: 'Man må ikke længere være tyk'

Ruth Clemens tog et billede af sig selv iført bukserne, som tydeligvis var for små til hendes krop. Selvom Ruth Clemens, hævder hun, normalt køber sine bukser i en størrelse 14 (størrelse 42 red.).

- Jeg er normalt en størrelse 14 omkring mine hofter (en gang imellem størrelse 16, når jeg køber bukser). Så jeg tænkte, at jeg ville prøve dem på. Det gik ikke godt, skriver Ruth Clemens i opslaget.

- Jeg er ikke overvægtig (ikke at det skulle betyde noget), og selvom jeg er 5,11 fod høj (omkring 180 centimeter red.), er min krop ret gennemsnitlig i formen. Det er allerede vanskeligt for mig at finde tøj, der passer godt, på grund af min højde, hvorfor laver I jeans, der er urealistisk små?, tilføjer hun.

H&M har svaret på Ruth Clemens opslag og forklaret, at deres tøj kan variere i størrelsen afhængig af stil, snit og stof.

Læs mere: H&M hyldes for at bruge Maria som model

- Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores butik for nylig. Vi ønsker altid, at vores kunder har en fornøjelig oplevelse, når de shopper i butikkerne, og at de forlader stedet med en følelse af selvsikkerhed, skriver H&M.

Siden Ruth Clemens skrev sit opslag på det populære sociale medie mandag, er det gået viralt med mere end 8.500 delinger, 67.000 likes og næsten 7.000 kommentarer.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip