Sarah hyldet på nettet: Pludselig finder hun ud af, hvor alle de tabte sokker gemmer sig henne

Foto: Shutterstock

Internettet jubler, da kvinden finder ud af, hvor alle hendes manglende sokker ender henne.

De forsvinder altid i vaskemaskinen, og både nisser og hunden jævnligt må få skylden.

Sokker er bar ikke til at holde styr på, og når de har slynget rundt i sammen med underbukser, skjorter og t-shirts, så mangler der ofte altid én.

For amerikanske Sarah Rose går husstandens sokker ofte tabt i vaskemaskine og tørretumbleren i en sådan grad, at Sarah Rose tænkte, at hun havde fået en indbrudstyv, der udelukkende stjal hendes sokker.

Men ved en nærmere undersøgelse af hendes egen tørretumbler stod sandheden pludselig soleklar, og derfor skyndte Sarah Rose at dele sit tip i form af et billede på Twitter, der siden er gået viralt.

Læs også

16 ting du ALDRIG må sige til din kæreste, mens hun føder

- Så, nu føler jeg mig ikke længere som en galning, når jeg ikke kan finde mine sokker, skriver hun på Twitter, hvor hun dog deler at andet billede af et ægtepar, der også har åbnet filteret på deres tørretumbler.

 

På billedet kan man se, hvordan at det vælter ud med de fortabte sokker, som i lang tid har manglet den ene halvdel af deres par.

Inde bag ved maskinens filter gemte der sig alverdens småpenge og ikke mindst sokker.  Foto: Twitter

Den trætte maskine fik pludselig et helt nyt liv, da alle sokkerne røg ud af tørretumbleren. Foto: Twitter

Historien stammer fra et ægtepar, der arbejder som viceværter i forskellige bygninger, hvor ægtemanden en dag besluttede sig for at skille en tørretumbler fra hinanden, hvor han pludselig fandt alle sokker i hele verden samt helesyv dollars i småpenge.  

Læs også

Rasende kæreste opdagede, hvad hendes mand hvad gjort: Klippede dilleren af ham med havesaks

Sarahs tweet har fået Twitter på den anden ende, da mange slet ikke har tænkt, at der findes sådan et filter, som fanger de fortabte sokker.

Tømmer man filteret jævnligt, så finder man pludselig mange fortabte genstande, og ovenikøbet tørrer ens tøj hurtigere og bedre, når filteret er tømt.

Opslaget og det gode råde er siden blevet spredt vidt og bredt på Twitter, hvor mere end 62.000 brugere har liket og delt oplysningen om det ‘hemmelige rum’ i tørretumbleren. 

Det er ikke kun tørretumbleren, der kan give problemer. En far fandt også et smart trick med opvaskemaskinen, som fik nettet på den anden ende. 

Spændende opskrifter

Søren Ryge kringle - Opskriften blev landskendt efter den populære TV-vært besøgte Anne Margrethe i Hirtshals, hvor hun bagte ham en Søren Ryge kringle til stor glæde for haveeksperten.

Chili con carne - Lækker opskrift på den klassiske chili con carne fra Mexico. Opskriften kommer med en ekstra lille tvist.

Blødkogt æg - Vi glemmer altid hvor lang tid blødkogte æg skal have. Her har vi lavet en guide over kogetider for æg og hvordan man bedste koge æg og især blødkogt æg til morgenmaden.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip