Se brevet: Brud anti-inviterer sine ‘ondskabsfulde’ og ‘narcissistiske’ forældre til bryllup

En bruds geniale ‘afinvitation’ af sine egne forældre får lige nu viralt. Billedet af den omvendte invitation blev i første omgang lagt på Reddit, og har høstet stor ros til den sjove måde, den forlovede kvinde har sagt fra over for sine forældre.

“Mine narcissistiske forældre misbrugte mig i 16 år, før jeg til sidst løb hjemmefra", skriver hun sammen med billedet på det sociale medie.

“Og nu prøver de på ondskabsfuld vis at få sig selv inviteret til mit bryllup (via familie, de har ikke orket at spørge mig personligt). Der var kun en måde, jeg kunne svare dem på, fortsætter hun.

Den måde var at sende forældrene hvad der umiddelbart lignede en invitation, men hvor ordlyden var en del anderledes end de andre gæsters.

I oversat form lød anti-invitationen sådan:

“Sammen med vores venner og familie
Vil Alex og Alyssa gerne invitere jer til at rende os.
Og tage del i vores glæde, jeres bitterhed, og vores gensidige irritation over hinandens eksistens, ved helt og aldeles at ignorere jeres, og fejre vores bryllup uden jer.
Der vil være en dejlig reception, efterfulgt af kage, mad og generel munterhed.
Og I er ikke inviteret til noget af det.
For fuck jer - derfor.”

Blandt de mange sjove Reddit-kommentarer efterlyser flere muligheden for at få masseproduceret den slags anti-invitationer i diverse boghandlere.

Se den originale omvendte invitation her:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip