Se videoen: Ønskefrisør giver klipning og en lapdance til sine kunder

Foto: Shutterstock

En frisør, der både klipper og giver lapdances lyder måske som fri fantasi. Alligevel er det netop hvad der sker i en video, der er gået viralt efter den er delt på Twitter.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om lapdancen er til ære for kameraet og klippet eller om frisøren reelt tilbyder lapdance-klip til alle sine kunder. Det virker i hvert fald som et interessant træk for frisørklinikken, der nok oplever en boomende forretning efter klippet er blevet set mere end 300.000 gange. 

Omvendt kan det være, det skræmmer nogen væk. Enkelte foretrækker nok at sidde i stilhed og få håret klippet og hurtigt komme afsted igen. Det er faktisk svært at gennemskue om den kunde, der får både lapdance og klipning rent faktisk nyder situationen. 

Måske kan du gennemskue, om han nyder seancen. 

 

Frisøren hedder, ifølge mediet Unilad, Penny Lee og tager sit arbejde som frisør meget seriøst. For hende handlede det ifølge mediet om, at hun skulle så tæt på kundens ansigt, at hun kunne få den helt rigtige kant på hans hår. Hun arbejder altid i den 'korrekte' frisøruniform, som indebærer bukser med høj talje, fiskenetsstrømper og høje hæle. 

Det var en anden kunde, der postede videoen, der nu er gået viralt. 

 

Dagens Gossip