Store patter

28/01/2018 09:00

webmaster

Viralt
Store patter billeder
Nyheder om store patter.
Her finder du nøgenbilleder og videoer med almindelige kvinder, kendte danskere og udenlandske kendisser med store patter, der ikke er bange for at smide tøjet.

Mest læste i dag

Du finder mange frække historier med store patter på Dagens.dk, men det kan være svært at finde dem alle på en gang. Så vi har lavet denne liste med nøgne kvinder, der viser deres store bryster frem.

Nøgne kvinder med store patter

Linse Kessler - Brystbomben fra den populære tv-serie 'Familien fra Bryggen', som er mest kendt for sit kæmpe frontparti. Her har vi samlet de bedste og frækkeste billeder af realitystjernen Linse Kessler.

Kylie Jenner - Realitystjernen Kylie Jenner har aldrig vist sig helt nøgen før. Nu kan du se alle de forførende billeder af den yngste Kardashian-søster her. 

Kelly Brooks - Hun er kendt for sine smukke kurver og for at få pulsen til at stige hos mangen en ungersvend. Se billeder og videoer af Kelly Brooks nøgen her.

Emily Ratajkowski - Hun er én af verdens mest eftertragtede modeller, men disse private nøgenbilleder er kun set af ganske få. Se hende Emily Ratajkowski store patter her.

Geggo - Det er ikke hver dag, at vi får muligheden for at se frække videoer af danske kendisser, men dette fraklip er nu dukket op på nettet til stor glæde for Geggo's mange fans.

Jessica Rose Shears - Jessica Rose Shears fik sit gennembrud i britiske reality-show Love Island, men kalder sig fashion-model. Hun har poseret uden en trevl på kroppen afslører en række billeder - se dem her.

Halle Berry - Gudesmukke Halle Berry har delt et frækt nøgenbilleder. På billedet er den 50-årige skuespillerinde kun iført et gennemsigtigt kjole, der afslører hendes store patter og veltrimmet krop.

Sahara Ray - Justin Biebers ekskæreste er ikke bleg for at vise sin nøgne krop. Se de forførende billeder her.

Nøgenbilleder af smukke naturlige kvinder, der smider tøjet for første gang foran kameraet.

Nyttig viden om store bryster

13 grunde til at elske dine store bryster - Mange kvinder med store patter ville ønske, at der bryster var en smule mindre. Her er 13 gode grunde til at sætte stor pris på dine bryster.

Sådan får du større bryster på under to minutter - Drømmer du om større bryster, så er har et smart lille trick, der får dine bryster til at se større ud på under to minutter.

9 ting der giver dig hængebryster - Hængebryster er desværre uundgåeligt over tid, men der er visse ting du gøre for at holde dine bryster strammer og fyldige længst muligt.

6 synlige ting, der sker med dine bryster, når du dropper bh’en - BH'en er for mange kvinder en essentiel støtte i hverdagen, men det har mange fordele at droppe brysteholderen.

Sex med bryster: Sådan bliver det til en magisk oplevelse - Sex med bryster kaldes også for 'spansk' og er lidt af en overset sexleg i soveværelset. Oplevelsen kan være helt fantastisk især med store patter.

Flere nyheder om bryster

Liderligt par har sex mod vindue på hotel - Ansatte i en kontorbygning i England fik sig en midlertidig pause i møderækken, da en af medarbejderne lagde mærke til, hvad der foregik i bygningen på den anden side af gaden i hotellet ”Motel One room, Tower Hill”.

Prank med tatovering på bryster - Stakkel tatovør fik sig noget af en forskrækkelse, da han var midt i at tatovere en ung kvindes arm.

Kalder det for incest - En mor til to får internettet i kog, efter hun har lagt en ammevideo på Youtube. Se den videoen med store bryster, som giver nærrig til en treårig dreng.

10 ting kvinder med store bryster HADER ved sommeren - Mange glemmer dog, at selvom de måske nok er pæne, er der også en del udfordringer ved at have store patter. Især når temperaturen går opad og turene til stranden nærmer sig. Vi har samlet 10 punkter her.

Model er træt af disse 6 kommentarer om hendes store bryster - Selvom den 21-årige model elsker sine store bryster, er det ikke kun positivt at være udstyret med en svulmende barm. Se den sjove video her.

Mænd lever længere, hvis de stirrer på bryster - Godt nyt brystglade mænd.  Kig på bryster og lev længere på.

5 bizarre ting, der kan ske - når han sutter på dine bryster - Det kan have uventet sideeffekter, hvis du sutter lidt for meget på kærestens brystervorter.