Syv børn bliver fotograferet på stranden - 10 år senere spotter hun en vanvittig detalje

Foto: Verona Koliqi

Verona Koliqi fik sit livs overraskelse, da hun fik øje på en ung fyr i baggrunden på sit barndomsbillede.

Det kan være både sjovt og hyggeligt at sidde og kigge på barndomsbilleder af ens bedre halvdel.

Men for Verona Koliqi var det endnu mere speciel oplevelse, da hun for nylig sad og kiggede på gamle billeder sammen med sin forlovede Mirand Buzaku. 

Det skriver Yahoo.

Foto: Verona Koliqi

Et af billederne viser Verona Koliqi, som sidder og smiler på en strand i Montenegro med en flok andre børn. Verona Koliqi og Mirand Buzaku sad og grinte lidt af billedet, da de pludselig lagde mærke til en utrolig detalje på det 10 år gamle fotografi.

Bag børnene ligger en dreng og flyder på en gul luftmadras. En luftmadras, der er fuldstændig magen til den, som Mirand Buzaku havde, da han var en dreng.

- Han sagde; lige et øjeblik. Jeg tror, at det er mig. Vi kiggede på hinanden og sagde. Det kan simpelthen ikke passe, siger Verona Koliqi til Yahoo.

Læs også

Da hun så et barndomsbillede af sin forlovede, fik hun sit livs chok

Men alt på billede stemte overens med de minder, som Mirand Buzaku havde fra sin barndom. Den gule luftmadras, den hvide t-shirt og så videre.

Efterfølgende bekræftede både Mirand Buzaku og Verona Koliqis familier, at de ganske rigtigt havde været på den samme strand på det samme tidspunkt.

- Jeg anede ikke, at sådan noget kunne ske, selvom jeg har hørt talemåden: Du vil have passeret din sjæleven mindst én gang, før I faktisk mødes, siger Verona Koliqi til Yahoo.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

I sommeren 2016 var Verona Koliqi, som bor i Storbritannien, på besøg i sit hjemland Kosovo. Her løb hun endnu engang ind i Mirand Buzaku - og denne gang lagde de mærke til hinanden.

Efter at have haft et godt øje til hinanden et stykke tid, tog Verona Koliqi det første skridt. Et år senere friede Mirand Buzaku til hende under en ferie i Tyrkiet.

Frieriet blev foreviget af en fotograf og er nu blevet delt på Verona Koliqis instagramprofil side om side med barndomsbilledet fra stranden i Montenegro:

Barnet, som flyder på mit familiebillede, er nu min forlovede, skriver Verona Koliqi til billedet, som er gået viralt med mere end 31.000 likes, siden hun delte det den 2. december.

Kvinde har fantastisk sex med spøgelse: Nu drømmer hun om at få en spøgelsesbaby

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip