Vanvittig trend: Folk får fjernet det inderste af deres øre i ny modetrend

En ny trend har chokeret folk på de sociale medier. Hullerne i ørene har alle dage været populært, men ikke når de bliver skabt via et kirurgisk indgreb.

Det er ikke alle trends inden for moden, som man helt kan forstå. Alle skal naturligvis ikke være enige, og for mange kom det som et chok, at det pludselig blev populært at bruge stretch-øreringe, hvor det efterlader et stort hul i øret.

De øreringe havde de fleste dog vænnet sig til, men det tager nok et par år eller hundrede, før man begynder at vænne sig til en ny trend, der er kommet frem. Her handler det igen om huller i ørene, men denne gang et så stort et af slagsen, at det kun kan ordnes med et kirurgisk indgreb.

Senest er en mand rejst på tværs af kloden fra Australien til Stockholm i Sverige, hvor han fik lavet det utraditionelle indgreb, der umiddelbart ligner lidt, at en Hannibal Lector eller Mike Tyson har taget en smagsprøve.

Hos det studie der foretog indgrebet, har de uploadet et billede, hvor de fortæller om deres conch-removal (konkylie-fjernelse) som indgrebet hedder på engelsk.

Du kan faktisk høre bedre bagfra

Indgrebet er forholdsvis nyt, og derfor er det også mange der stiller spørgsmål til det. Især om det ikke har effekter på hørelsen, hvilket det har, men det kan altså ikke gøre dig døv.

”De kolde facts er, at du ikke bliver døv af dette indgreb. Det kan dog påvirke din evne til at høre hvilken retning lyden kommer fra i løbet af de første par uger, indtil man har vænnet sig til sine nye øre,” skriver studiet Chai At CALM på Facebook.

De skriver ydermere, at det faktisk kan forbedre din evne til at høre.

”Din evne til at høre ting bagfra, bliver faktisk forbedret,” skriver de i opslaget.

I opslaget skriver studiet også, at de vil slette kommentarer hvis de er negative eller ligegyldige, men det har de alligevel ikke gjort. Størstedelen af de kommentarer der kommer til opslaget, er fra folk der griner af det unaturlige indgreb.

Erika Stanley har eksempelvis modtaget intet mindre end 12.000 likes for sin kommentar, hvor hun skriver ”Jeg vil vædde med, at hans øre begynder at pifte, når han cykler hans veganercykel,”

Hvad er din holdning til sådan et indgreb? Er det mode, eller er det at gå for langt?

Læs også

Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip