Video: Far griner af abes lille penis.. Så fik han som fortjent

Foto: Video af Martin Chapman

En 38-årig far fik i den grad som fortjent, da han både grinede af- og gav et lille puf til en abes penis. Aben kvitterede nemlig ved at tisse ind i bilen.

Den der ler sidst, ler bedst. Sådan lyder det klassiske ordsprog, og det må i den grad have været en glad lille abe, der kunne trække mest på smilebåndet, da den nærmede sig en bil med fire personer.

I bilen sad 38-årige Martin Chapman, der var taget i Knowsley Safari Park med sin kone og hans to børn, og her var de kørt ind i det område, hvor der gik aber frit rundt. En særlig abe valgte at komme rigtig tæt på, og den var ikke så lidt fræk.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

Martin Chapman havde åbnet sit vindue på førersædet en lille smule, og her valgte aben at placere sin lille abe-penis. Det fik Martin Chapman til at bryde ud i grin, hvor han jokede med abens lille udstyr, og ikke nok med det, så valgte han faktisk også at give den et lille smølfespark.

Enhver mand ved, hvor ubehageligt det er at få et smølfespark på sin penis, og aben tænkte derfor også, at den skulle have sin hævn. I stedet for at flytte sin penis fra vinduet, valgte aben i stedet at lade vandet gå, og så tissede den ind i bilen til de fire personer.

 

Han fik virkelig taget hævn

Inden familien kørte ind i området med aberne, var de blevet opfordret til ikke at rulle vinduerne ned. Den 38-årige far tænkte dog, at de ville give aberne lidt vindruer, og derfor lod de vinduet stå åbent med ganske få centimeter.

“Vi lod vinduerne stå åbent en lille smule, så vi kunne give aberne nogle vindruer. Folkene i parken anbefalede os at holde vinduerne lukkede, men det var bare for sjov, og det var kun en lille smule åbent,” fortæller Martin Chapman ifølge LadBible, inden han uddyber historien.

“Hurtigt kom der en abe hen og satte sig på bilen, og han ville hurtigt afmærke sit territorium. Så han forhindrede andre aber i at komme i nærheden. Vi var alle sammen flade af grin, fordi hans penis stak ind gennem mit vindue, så jeg tænkte, at jeg ville give den et lille smølfespark - men han fik virkelig taget hævn,” lyder det fra den 38-årige far, der hurtigt fik renset både inder- og yderside af bilen.

“Han begyndte at tisse, og så prøvede jeg at lukke vinduet. Men hans hænder sad stadig deroppe, så jeg kunne ikke lukke det helt, og så fik jeg bare tis over alt på mine ben,” siger han.

Selvom den 38-årige far blev overdænget med abe-urin, så kunne han fortsat grine af situationen bagefter. Han fortæller, at han arbejder som murer, og at han alligevel altid kommer beskidt hjem. Han er dog chokeret over, at videoen han uploadede på de sociale medier, allerede er set mere end en million gange.

Læs også

Wow: Skræmmende video af kæmpe hvidhaj, der forfølger to mænd i lille båd

 

 

Dagens Gossip