16-årig jysk dreng gik i Bilka sent i går aftes - men det skulle han nok ikke have gjort

En helt særlig person stod klar med åbne arme, da en 16-årig overmodig dreng gik ind i Bilka sent i går aftes.

Det kan være svært at styre sig, hvis man lider af en sød tand. For nogle mennesker er et stykke chokolade eller lidt lakrids lige sagen, når der rigtig skal hygges om aftenen. 

Men for en 16-årig dreng fra Tilst ved Aarhus blev sukkertrangen så stor, at et enkelt stykke chokolade ikke var nok, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 16-årige havde besøgt den lokale Bilka natten til tirsdag i sidste uge, hvor han havde stjålet tre sodavand og en kasse med chokoladebarrer. Det lykkedes ham at forsvinde fra varehuset uden at blive fanget. 

Det var ved denne Bilka i Tilst, at den unge dreng vendte tilbage til efter et butikstyveri. Foto: Google Maps

Men selvom drengen var sluppet væk med tyvekosterne, så havde overvågningskameraer i butikken filmet den sukkersultne sliktyv, og vagterne i Bilka kunne derfor kende den 16-årige dreng, da han vendte tilbage til gerningsstedet sent i går aftes.

Vagten tog imod den unge mand med åbne arme, da han dumstristigt nok valsede ind i Bilka i Tilst søndag aften ved 23.30-tiden. 

Læs også

Norsk ægtepar udsat for grov forbrydelse på dansk rasteplads: Politiet mangler hjælp

Politiet blev derefter tilkaldt og sigtede den 16-årige for butikstyveri, hvilket straffes med bøde.

Desuden er drengen blevet bandlyst fra at besøge Bilka igen - uanset hvor stor sukkertrangen end måtte være i fremtiden.

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt sin gerningsmand på Facebook, gik sandheden op for ham. 

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

 

 

 

Dagens Gossip