19-årig kørte i taxa fra Vejle til Randers i nat - men turen sluttede ikke, som chaufføren havde regnet med

Foto: Shutterstock

En ung mand fra Randers havde slet ikke gennemtænkt sit foretagende, da han natten til mandag kørte fra Vejle til Randers i en taxa.

Natten til mandag satte en 19-årig østjyde sig ind i en taxa i Vejle og bad om at blive kørt til Randers - en tur på godt og vel 100 kilometer.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Da taxaen ankom til destinationen på Tebbestrupvej i Randers, var taxameteret nået op på hele 3.500 kroner. Men det var et beløb, som den unge mand pludselig ikke var i stand til at betale, da hans dankort viste sig at være spærret.

Den 19-årige mand har siden forklaret, at han faktisk var klar over, at dankortet var spærret, da han satte sig ind i taxaen. En information, han dog ikke havde givet chaufføren, inden han bad om at blive kørt hele vejen til Randers - en køretur på over en time. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Den unge mand håbede, at nogen af hans bekendte i Randers kunne betale for den dyre taxatur. 

Han bad derfor taxachaufføren om at køre rundt til forskellige adresser i Randers, men på ingen af adresserne lykkedes det ham at få fat i bekendte, der var villige til at lægge de 3.500 kroner ud.

Til sidst mistede chaufføren tålmodigheden og ringede til politiet, der efterfølgende dukkede op, og klokken 3.05 i nat blev den 19-årige østjyde sigtet for bedrageri.

Den dumdristige passager erkendte da også straks bedrageriet over for politiet.

En anden køretur, der endte galt forleden, var da 57-årige Anne kørte 75 kilometer for at mødes med en Tinder-date i København og fik en grim overraskelse, da hun kom frem.

Dagens Gossip