Emilie er efterlyst hos Interpol: Frygter hun er blevet bortført til udlandet

Emilie Mengs forældre er også nævnt på efterlysningen hos Interpol. Foto: Interpol.

Politiet har fået flere tip om, at teenageren Emilie Meng er set uden for landets grænser.

Sagen om den 18-årige Korsør-pige, Emilie Meng, der forsvandt den 10. juli efter en bytur, har taget endnu en drejning. Kombineret med utallige forsøg på at finde den forsvundne teenager på land og til vands, har politiet valgt at efterlyse Emilie Meng via Interpol i registret for forsvundne personer, og det har ført til flere henvendelser.skriver Ekstra Bladet. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået henvendelser fra tyskere og svenskere, der mener at have set Emilie Meng, oplyser efterforskningsleder Søren Ravn-NiIelsen.

Læs også

Intet spor af Emilie: Nu åbner hendes familie for ny mulighed

- Der har været nogen, som har ment, at hun er set forskellige steder. Blandt andet i Tyskland og Sverige. Men det har vist sig, at det ikke er hende, man har set, siger Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Politiet har altså stadig ingen spor, der kan hjælpe til opklaringen.

Læs også

To søstre er på mystisk vis døde på drømmeferien: De blev fundet i den samme seng på luksushotel

Fordi Emilie Meng har været forsvundet i snart tre måneder har politiet arbejdet med alle tænkelige teorier for, hvad der kan være sket med skolepigen. En af teorierne er, at teenageren selv er rejst eller er blevet bortført til udlandet, hvilket politiet håber at komme nærmere ved hjælp af Interpol-efterlysningen. 

Emilie Mengs familie har udlovet en dusør på 200.000 kroner til den, der kan komme med afgørende oplysninger i sagen, ligesom de har lavet en privat telefonlinje, som folk kan ringe anonymt til med tip. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip