Forældre finder sønnen halvt halshugget - da de ser hans mobil, går sandheden op for dem

Foto: Facebook/Privat

Nu advarer drengens mor om en fare, som mange ikke lægger mærke til. Advarsel: Stærke billeder i artiklen.

Den australske teenager Bradley Willoughby kom alvorligt til skade, da han kørte galt på sin motorcykel med hovedtelefoner i ørerne nær familiens hjem nord for staten Queensland den 22. december 2016.

Den 16-årige dreng øvede sig i at hoppe på sin motorcykel, da han landede uheldigt, og motorcyklen kørte lige ind i et pigtrådshegn. 

Høretelefonerne viklede sig rundt om Bradley Willoughbys hals og skar sig ind i hans hud. Det skriver Daily Mail.

Foto: Facebook/Privat

- Bradley havde sin iPhone i lommen og høretelefonerne i ørerne, og da han kørte ind i hegnet, sad høretelefonerne fast og fordi, de var inde i hjelmen, trak pigtråden høretelefonerne lige ind i hans hals, har fru Willoughby forklaret til det lokale medie Cairns Post.

Det lykkedes for Bradley Willoughbys forældre at holde sønnen rolig, mens de ventede på en helikopter, som skulle flyve dem til Cairns Hospital.

Foto: Facebook/Privat

Bradley Willoughby fik skader på sin mave og på halsen, hvor han fik en dyb flænge centimeter fra sit luftrør. Faderen måtte efter sigende trække høretelefonerne ud fra såret i sønnens hals.

Læs også

Elev tæsker løs på spinkel ældre lærer - hold så øje med venstre side af skærmen

Moderen advarer nu andre mod den potentielle fare ved at bruge høretelefoner:

Foto: Facebook/Privat

- Du tænker, at det bare er høretelefoner. Du kan ødelægge dem med hænderne, klippe dem over med en saks, du tænker aldrig, at de kan gøre noget som dette. Men under de rette omstændigheder, med det rette tryk, så kan de.

Bradley Willoughby er efterfølgende blevet opereret i halsen og benet. Familien forventer, at der vil gå måneder, før han er kommet sig helt ovenpå ulykken.

Dagens Gossip