Frivillige mistænkte ægtepar for at holde Emilie fanget i hus: Satte gang i ulovlig overvågning

En gruppe frivillige har angiveligt mistænkt to personer for at holde Emilie Meng fanget i et hus. Derfor allierede de sig med naboen.

Medlemmer af den frivillige gruppe “Forsvundne personer” har ifølge et tidligere medlem brugt ulovlig overvågning for at finde den forsvundne Emilie Meng.

Sådan lyder anklagen fra et tidligere medlem af gruppen, Helle Flintholm, der fortæller om sagen til BT. 

Ifølge hende satte gruppen af frivillige gang i lyd- og fotoovervågning af en adresse i Korsør, fordi der var frygt for, at den forsvundne, 18-årige pige blev holdt fanget i huset.

Læs også

Gennembrud i sagen om mystisk brand: Blev påsat samme dag som Emilies forsvinden

- Jeg finder pludselig ud af, at man siden august måned har overvåget et ældre ægtepar på en adresse i Korsør, fordi naboen mente, at en kvindestemme råbte efter sin mor og på hjælp, mens der er blevet hørt banke- og sparkelyde, siger Helle Flintholm.

Da hun hørte om overvågningen, fik hun det dårligt, fordi hun mener det er amoralsk og selvtægt.

Læs også

Vidner har set noget i skov: Derfor søger politiet igen efter Emilie Meng

Ifølge Helle Flintholm skulle naboen til det overvågede ægtepar have hjulpet til med overvågningen af den pågældende adresse. Derudover har medlemmer af “Forsvundne personer” ifølge hende på skift overvåget adressen på afstand med henblik på at følge efter husets beboere, når de kørte derfra.

Politiet har ikke deltaget i overvågningen ifølge en mailkorrespondance mellem Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Helle Flintholm.

Hun har anmeldt sagen til politiet, og det samme har en anden frivillig angiveligt også.

Grundlæggeren af den frivillige gruppe “Forsvundne personer” vil ikke kommentere beskyldningerne.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

- Jeg har ingen kommentarer til dette. Vi overdrager alt, hvad vi finder og informationer til politiet, og politiet gør et rigtig flot stykke arbejde. Som jeg også sagde i går (tirsdag, red.), figurerer der så mange rygter, og det er ærgerligt, at nogle vælger at hoppe med på den vogn, for det gavner ikke nogen. Alt, hvad vi foretager os i gruppen, er familien og politiet orientere om, siger gruppens stifter Sofie Sønderup til BT.

Læs mere om Emilie-sagen her.

 

Dagens Gossip