Midaldrende far rejste 325 kilometer for at have sex med 13-årig - men der ventede ham en overraskelse

En midalderende far blev taget på fersk gerning, da han havde rejst i flere timer for at dyrke sex med en 13-årig pige.

Det var ikke et almindeligt stævnemøde, da den midaldrende familiefar Sean Killian tog afsted hjemmefra for at møde en 13-årig pige til et stævnemøde. 

Den 46-årige mand fra byen Wallsall havde i flere måneder chattet med en 13-årig pige på mobilapp’en Whatsapp, da muligheden for at mødes på et hotel blev for fristende for den midalderende mand.

I december 2016 så manden sit snit til at smutte hjemmefra, hvorefter han rejste 325 kilometer til den britiske by Gateshead, hvor der dog ikke ventede nogle ung pige på hotelværelset, skriver Daily Mail

I stedet ventede internetaktivistgruppen Dark Justice, der havde alarmeret politiet om den 46-årige fars ulovlige eskapader, og som kunne dokumentere faderens intention om at have sex med pigen i alenlange beskeder. 

Læs også

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham

Sean Killian havde nemlig sendt billeder af frækt undertøj, som han ville købe til pigen, spurgt efter billeder i hendes skoleuniform og skrevet, hvordan at han ville behandle hende ‘som en prinsesse’. 

Sean Killian havde allerede en betinget straf på sin straffeattest, da han i april sidste år undgik fængsel, da han havde spurgt en undercover betjent om sex på nettet. 

Ved den forrige afgørelse slap manden med samfundstjeneste, men da den netop afgjorte retssag om det nye ‘stævnemøde’ skulle afgøres, var der ingen medlidenhed fra dommerens side. 

- Jeg er fuldt ud overbevist om, at du rejste så langt for at møde en mindreårig pige, som du havde tænkt dig at have sex med, sagde dommer Amanda Rippon under domsafsigelsen, hvorefter hun idømte Sean Killian til to års ubetinget fængsel og en plads på listen over sexforbrydere de næste 10 år. 

Læs også

Kvinde gennemtævet med ishockeystav, fordi hun fødte en pige

Det er endnu ikke afgjort, om Sean Killian vil anke dommen, men hans forsvarer Stuart Graham har allerede sagt, at sagen har ramt Sean Killian særdeles hårdt. 

- Han har mistet kontaktet til sine børn, mistet nære venner, mistet det meste af sin familie og sit arbejde. Hans fremtid ser aldeles dyster ud, siger han til Daily Mail. 

56-årig mand klagede over smerter i nakken: Da lægerne så røntgenbillederne, blev de lamslået

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

Dagens Gossip