Politi om Emilie-sag: Vi ved, at omkring 50 mennesker var til stede i området på forsvindingstidspunktet

Politiet siger i et nyt interview, at de mangler svar fra nogle af de 50 mennesker, de kan se har været i området på dét tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

Politiet, borgere og lokalsamfundet spørger sig selv, om et ungt menneske med mobiltelefon og kreditkort kan forsvinde sporløst fra jordens overflade i nutidens Danmark.

Spørgsmålet er særligt aktuelt, efter at den 18-årige pige Emilie Meng forsvandt efter en bytur og tilsyneladende ikke er set siden den 10. juli i Korsør. Politi, frivillige og pårørende har søgt efter teenageren lige siden, men har intet held haft.

Nu fortæller vicepolitiinspektør og efterforskningslederen i sagen om sine tanker om sagen i et interview Sjællandske:

- Det er meget mystisk, at Emilie Meng en søndag morgen kan forsvinde i Korsør helt uden at efterlade sig nogen spor overhovedet. Det er meget sjældent, at vi har sådanne sager, hvor unge mennesker forsvinder helt sporløst i Danmark, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen således.

Læs også

Emilie forsvundet på 13. døgn: Her er næste skridt i eftersøgningen

Han understreger samtidigt over for mediet, at politiet stadig har brug for hjælp fra de estimerede 50 mennesker, der har været nær forsvindingsstedet den morgen, Emilie forsvandt.

Politiet kan se via sporing af mobiltrafik i området, at der altså har været cirka et halvt hundrede mennesker til stede i området på det altafgørende tidspunkt:

- Vi har stadig brug for, at alle der var i området omkring Korsør Station søndag den 10. juli i tidsrummet 03.30 til 04.30 retter henvendelse til os, hvis de ikke allerede har talt med os, siger Søren Ravn-Nielsen. 

Efterforskningslederen siger desuden, at sandsynligheden, for at Emilie selv har valgt at forsvinde mindskes, i takt med at der ikke har været et eneste spor efter eksempelvis brug af elektroniske kreditkort. Emilie Mengs telefon gik tør for strøm, da hun forsvandt, og derfor kan den heller ikke hjælpe politiet på vej.

Ved du noget eller var du i området og kan have set noget - også selvom du ikke selv finder det vigtigt - så kontakt omgående politiet på telefon 114. 

Læs også

Emilie har 18 års fødselsdag i dag: Vi savner dig, kom hjem

 

Dagens Gossip