Politiet beder om hjælp: Denne tyvebande plyndrer ældre borgere i hele landet

Politiet vil gerne have fat i disse fire personer, som er mistænkt for en række tricktyverier.

Tricktyverier er ikke sjældne i Danmark. Politikredse over hele landet melder dagligt om adskillige tilfælde, hvor især ældre medborgere er blevet franarret kontanter eller andre værdier.

Det sker sjældent, at tricktyverierne bliver opklaret, men mandag den 15. maj blev fire mistænkte tricktyve fanget af overvpgningskameraer i Karup og Viborg.

Derfor beder Midt- og Vestjyllands Politi nu offentligheden om hjælp med at identificere personerne på billederne herunder.

Klokken 15.20 blev en 85-årig kvinde, som handlede i Rema 1000 på Herningvej 4 i Karup udsat for et groft tricktyveri.

- Her aflurede en udenlandsk mand hendes pin-kode, da hun betalte, og senere blev hun omringet af fire udlændinge, hvorefter den ene stjal hendes pung, mens han spurgte om vej. Hendes dankort blev efterfølgende anvendt til hævning af kontanter.

- Vidner har set de fire forlade stedet i en dansk-registreret grøn VW Passat, årgang 1997, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i efterlysningen af de fire formodede tricktyve.

Det var formentlig den samme bande, der var på spil, da to tricktyverier fandt sted i Viborg tidligere samme dag.

- De samme gerningsmænd har efter alt at dømme også forøvet tricktyveri klokken 14.00 i Føtex i Viborg og klokken 14.30 i Bilka i Viborg, ligesom de tilsyneladende har forsøgt tricktyveri i forbindelse med at spørge om vej hos en kvinde i Hvam. 

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser desuden, at den samme bil er set på Fyn, i Østjylland og i Nordjylland samme dag. Tricktyvene menes altså at have været særdeles aktive 15. maj.

Politiet vil gerne have fat i disse fire personer, som er mistænkt for en række tricktyverier.

- Der offentliggøres derfor fotos af de fre personer, der forøvede tricktyveriet i Rema 1000 i Karup, og har nogen set disse personer, herunder i eller ved den beskrevne VW Passat, og har nogen set andre personer sammen med de fire, anmodes de om at kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Advarsel: Hvis du finder en tennisbold i din have, må du IKKE samle den op!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip