Ung pige ville begå ‘selvmord’ ved sønderjysk jernbanebro: Endte med at få stor skideballe af sin egen mor

Foto: Polfoto

Nu advarer politiet mod falske anmeldelser af selvmord, efter den unge pige har fået ørerne i maskinen af sin egen mor.

- Farvel, elsker dig. Vi ses. Og ja, det gør vi så ikke.

Sådan skrev en ung pige til sin veninde på Snapchat, under et billede af veninden der stod ved en jernbanebro, som den unge pige sendte i går torsdag aften. 

Veninden i den anden ende af mobiltelefonen bliver naturligvis bange for, at veninden vil tage sit eget liv, hvorefter hun straks alarmerer politiet, skriver jv.dk. 

Læs også

Babysitter blev efterladt alene med 3-årig - sendte uventet billede fra badekarret til pigens mor

- Den slags er vi nødt til at tage ekstremt alvorligt, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Politiet sætter derfor straks beredskabet i gang og stopper togtrafikken, imens at de forsøger, at kontakte pigen, der sendte beskeden. 

Hun tager heldigvis telefonen og siger, at ‘det blot er en misforståelse, hvorefter hun smækker røret på’,  siger vagtchefen. 

Men det var ikke det sidste politiet skulle høre i den sag. 

Læs også

11-årig tog sit eget liv, efter hans kæreste forfalskede selvmord i online spøg

- Øjeblikket efter ringer hendes mor til os - og hun er vred - på datteren. Det er mit indtryk, at datteren nu har forstået budskabet om, at den slags meningsløse beskeder ikke er godt for noget. Politiet skal - ud fra et forsigtighedsprincip - altid geare op den den slags meldinger. Det stjæler vores tid og går ud over andre, som vi ikke kan servicere, siger Ole Aamann.

Derfor opfordrer Syd- og Sønderjyllands Politi alle til at tænke sig om en ekstra gang, inden de deler sådanne beskeder med andre, som man kan læse på politiets Twitter-profil:

Politiet advarer også om et andet trick, som tyve har brugt til at stjæle, og derfor må du aldrig samle en tennisbold op, hvis du finder den i din have. 

Dagens Gossip