Ida fra X Factor indtager toppen af ugens hitliste med "I Can Be"

| Skrevet af redaktion den 30. marts 2012 - 6:49

KORT NYT: Ida fra X Factor drøner direkte ind som ny nummer ét på ugens singlehitliste i Danmark med nummeret "I Can Be". Ida vandt jo X Factor 2012, og det er tilsyneladende et valg pladekøberne er enige i. Nummer to er Kato og Snoop Dogg med "Never Let U Go", mens Line, også fra X Factor, er nummer tre med "Efter Dig". På albumlisten hopper Rasmus Seebach en plads frem til nummer to med "Mer End Kærlighed", men det er ikke nok til at holde Bruce Springsteen væk fra førstepladsen med hans nye album "Wrecking Ball".

Deltag i debatten

Krimi

23. september 2014

Københavns Vestegns Politi melder om en alvorlig brand i Vallensbæk og har udsendt sirevarsel.

Politik

23. september 2014

Danmark lover betragteligt beløb til FN's nye Grønne Klimafond, der skal hjælpe ulande mod klimaændringerne.

Underholdning

23. september 2014

Det overraskede helt sikkert seerne, da nyhedsværten Charlo Greene forleden sagde sit job op, mens hun var på skærmen. Nu forklarer hun hvorfor.

Efterlysninger

23. september 2014

En stor samling af smykker, ure og sølvtøj er blevet fundet hos en indbrudstyv. Nu mangler politiet bare at finde de rette ejermænd.

Advarsler

23. september 2014

Den 46-årige kvinde, der i fredags fulgte en populær metode til at rengøre sin ovn, er i bedring, oplyser hendes meget lettede søn.

God karma

20. september 2014

En kræftsyg mor frygtede, hvad der skulle ske med hendes 8-årige søn efter hendes død. Men den dødssyge kvinde fik uvurderlig hjælp fra uventet side.

Frækt

23. september 2014

Hvis du tror, du har din partner for dig selv, kan du godt tro om igen. Selv om du er i fortrolige relationer med dine venner, er der stor sandsynlighed for, at vennen tænder og fantaserer på din partner.