Efter byturen bestilte Kim en taxa: Da chaufføren hørte hvor han skulle hen, smækkede han døren i

Kim havde været i byen med nogle venner og skulle til at hjem. Han ventede på en taxa, og da den kom, spurgte chaufføren, hvor Kim skulle hen. “Det gider jeg ikke,” lød chaufførens svar - og så røg Kim ud af taxaen.

- I en tid hvor alle jer taxaselskaber himler op om at man ikke skal køre med Uber, så synes jeg at i skal tage jer sammen og bede jeres ansatte om at passe deres job.

Så kontant lyder det fra Kim Schjerlund i en besked til Taxaselskabet Taxa 4x35 på Facebook, som lige nu vækker stor opmærksomhed. Opslaget har fået over 3000 likes med på vejen og er delt næsten 1000 gange.

Han fortæller, at han efter en bytur med venner i København ville tage en taxa hjem fra Rådshuspladsen. Chaufføren nægtede at køre med ham, fordi Kim Schjerlund ikke skulle langt nok. Han skulle “kun” til Amager.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kim Schjerlund fik hurtigt respons fra taxaselskabet.

- Hej Kim, der ikke noget, som hedder en "for kort tur" hos TAXA 4x35 og vi vil finde frem til den pågældende chauffør ud fra dine oplysninger. Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os, så vi kan komme problemet til livs. Vi beklager den oplevelse du har haft og håber, at dine fremtidige erfaringer med TAXA 4x35 vil være positive, skriver selskabet.

Læs også

Manden sætter sig ind i taxa: Overvågningsvideo viser, han ikke er alene

Tilsyneladende ikke den eneste gang
Det lader til, at en del andre kunder har oplevet noget lignende.

En af dem er Henrik Kho Jensen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Til TV2 Lorry siger administrerende direktør i Taxa 4x35, at virksomheden er bekendt med problemet, og chauffører bliver irettesat, når det bliver opfanget. 

- Dette er ulovligt, da man som taxichauffør har kørselspligt – det vil sige, at man skal køre de ture, der er, siger Peter Bjerregaard og tilføjer:

- Det eneste vi kan gøre, er at kontakte chaufførens vognmand og bede om, at chaufføren bliver irettesat.

Læs også

Her er tricket: Sådan får du lettest en taxa sidst på natten

Brugere, der har haft lignende oplevelser, kan klage til Taxinævnet. Det er nemlig ulovligt at nægte at køre en tur, fordi chaufføren mener, den er for kort.

 

 

Dagens Gossip