Babyrygter svirrer: Alle er lykkelige over Khloé Kardashian bliver mor

Foto: Khloe Kardashian og Tristan Thompson / Splash

En nyt medlem af verdens mest populære reality-stjerne-familie ser ud til at være på vej.

Khloé Kardashian afslørede for et stykke tid siden, at hun havde smidt p-pillerne. Nu skal der skabes en familie med hendes kæreste, den 26 årige basketball-profil Tristan Thompson. 

Det ser nemlig ud til, at hendes mave så småt er eller snart begynder at vokse. I april fortalte Khloé til E! News, at hun ville stifte familie. 

- Jeg vil gerne have min egen familie, og vi har snakket om det. Tristan er allerede far, og jeg ved med sikkerhed, at han bliver en fantastisk far til vores barn. 

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

En kilde tæt på reality-stjernen har efter sigende afsløret, at Khloé allerede er gravid. Hun har dog ikke selv kommenteret påstanden offentligt endnu. 

- Alle er så glade for, at Khloé snart bliver mor.  Hun svæver på skyerne fra morgen til aften, og hun kan næsten ikke tro, at alle hendes drømme bliver til virkelighed, fortæller kilden til Heat World.

Kim Kardashians lillesøster Khloé skulle ifølge samme kilde allerede være i gang med at forberede sig og købe ind til moderrollen.

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

- Alle tegnene er der. Forleden sendte hun sin assistent ud for at købe en bog med babynavne, og hun køber masser af legetøj og udstyr på nettet. Hver dag bliver der leveret pakker med spændende ting fra babybutikker, siger kilden og fortæller, at Khloé simpelthen er for lykkelig til at kunne holde på hemmeligheden over for sine omgivelser.

Khloé Kardashian var tilsyneladende allerede indstillet på at få barn, da hun var gift med Lamar Odom, som hun siden hen blev skilt fra i 2013. Men ifølge norske Se & Hør var det et fupnummer, som hun indrømmede i et afsnit af Keeping Up With The Kardashians

- Jeg var gift, men det var ikke et sundt ægteskab. Derfor lod jeg som om, at jeg prøvede at blive gravid. Jeg gennemførte fertilitetsbehandling, men det var mest for Lamars skyld. Jeg lod ham tro, at det var mig, der var noget galt med, men det var ikke sandt, som stjernen sagde dengang.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Men i dag lader der til at være andre boller på suppen for Khloé.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip