Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Skrevet af webmaster

24/07/2017
Tidlig udløsning Danmark
Foto: Shutterstock
Undersøgelser viser, at op til 20-30% af alle mænd oplever for tidlig udløsning.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links

Det kan være generende for sexlivet, men også gå udover selvtilliden. Der er nu kommet en række af produkter til Danmark inden for dette felt, så du har mulighed for at finde en endelig løsning, hvis du kommer for tidligt.

Prosolution | Mod for tidlig sædafgang

Disse piller med oprindelse i UK er blevet klinisk testede og opretholder en succesrate på mere end 80%. Hovedformålet med denne behandling er at bekæmpe for tidlig udløsning, men de naturlige ingredienser medfører også en række andre positive egenskaber inden for seksuel mandlig præstation.

Hvis du ønsker at tilfredsstille din partner og få samlejet til at holde i længere tid, konkluderer læger på baggrund af kliniske tests, at Prosolution piller kan give dig de bedste resultater. Særligt i kombination med en forsinkelsesspray, såsom VigRX Delay Spray. Læs mere om Prosolution her.

VigRX Delay Spray

Denne forsinkelsesspray er fra det anerkendte brand VigRX, der er kendte for sine kosttilskud til bedring af mandlig seksuel sundhed. De har netop lanceret endnu et produkt i rækken som er VigRX Delay Spray, der har en desensibiliserende effekt, så du kan genvinde kontrollen i soveværelset.

Den fungere blot ved at spray 1-3 gange før samleje, hvorefter du har rig mulighed for at tilfredsstille din partner så længe som du ønsker. Indpakningen er diskret og din partner behøver ikke engang at vide, at du bruger VigRX Delay spray, da den er 100% naturlig og lugtfri.

Læs om VigRX Delay Spray her.

Naturligt og sikkert

De to løsninger som her præsenteres er 100% sikre og medfører ingen bivirkninger, da de udelukkende er baseret på naturlige og effektive ingredienser. Mange oplever den mest optimale effekt ved at kombinere de 2 produkter. Shytobuy.dk har taget dette til efterretning og lavet en kombinationspakke, så du sparer 159 kr. ved at købe produkterne samlet.

Officiel Forhandler i Danmark

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige løsninger til pinlige problemer. De har været officiel leverandøre af produkter fra både VigRX og Prosolution siden deres oprindelse og har hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.