Det blev ikke vist på tv: Derfor røg Inge ud af ‘Den store bagedyst’

Foto: DR/Carsten MOl

Et afgørende øjeblik var klippet ud af det populære program.

Alderspræsidenten Inge Simonsen måtte onsdag aften vinke farvel til drømmen om at vinde ‘Den store bagedyst’. Dommerne var ikke imponerede over hendes hjemmebagte roulade, der var udsmykket som en stor og uhyggelig edderkop.

Men et fraklip fra det populære tv-program viser, at 64-årige Inge Simonsen havde store problemer, da hun skulle lave en flot påskekylling i aftenens hemmelige udfordring.

Læs også

Amalies mor afslører, hvordan hun tjener penge: - Men jeg taler faktisk helst ikke om mit job

Det lykkedes nemlig for Inge Simonsen at lave to æggeskaller, der var helt perfekt tempererede. Men hun fik ikke sat dem sammen til en kylling, fordi hun pludselig blev ramt af en krampe.

Det skriver DR. 

Foto: DR/Linette Odgaard

- Jeg fik krampe i min hånd midt i det hele. Det er sådan noget, jeg får indimellem, når jeg har overanstrengt min hånd. Det kommer bare som et lyn fra en klar himmel, så det er ikke noget, jeg decideret døjer med, for så havde jeg jo aldrig meldt mig til Bagedysten, siger Inge Simonsen til DR- .

- Mine fingre krymper sammen, og tommeltotten sætter sig fast. Det gør ikke som sådan ondt, men det er bare ubehageligt, forklarer hun.

Læs også

Linse afslører: Derfor vil Mikkel Kessler ikke være med i Familien fra Bryggen

Inge Simonsen fik koldt vand på sin hånd, men hun kunne ikke arbejde for fuld kraft i et stykke tid. Det betød, at den hvide chokolade, som hun havde tempereret, var blevet kold. 

På grund af krampen nåede Inge Simonsen altså ikke at få lavet en hel kylling, men måtte i stedet aflevere sine to halve skaller.

Se fraklippet med Inge Simonsen, som bliver ramt af krampen lige her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip