Geggo afslører: Derfor er Moppers sygdom stadig en hemmelighed

Arkivfoto: Polfoto/Linda Johansen

Der er en særlig grund til, at familien vælger at holde Moppers sygdom for sig selv.

Det ældste medlem af den populære familie fra Bryggen, Ann Patricia Christiansen - bedre kendt som Mopper, sov stille ind den 21. november 2016. Mopper, som blev 78 år gammel, havde været alvorligt syg i længere tid.

Familien ønskede ikke at fortælle, hvad det var for en sygdom, som Mopper led af. Det er et valg, som de har holdt fast ved, siden Moppers død. Og det er der en særlig grund til, fortæller barnebarnet Geggo i et nyt indlæg på sin blog:

- Det var Moppers eget ønske imens hun levede, at vi ikke delte med offentligheden, hvad hun fejlede, før hun var rask (hun var sej den gamle, hun troede helt til det sidste på, at hun snart var frisk igen), skriver Geggo og tilføjer:

Læs også

Tragisk: Nu er Mopper død

- Nogle vil måske mene, at det så bare kunne afsløres nu, men for mig (og min familie) er det en selvfølge og ren respekt, at det skal forblive hemmeligt, for hun blev jo aldrig rask. Nogle ting må man gerne holde for sig selv.

I blogindlægget gør Geggo status over 2016 - et år, hun betegner som noget af en rutsjebanetur. I februar blev Geggo og kæresten Cengiz forældre til deres lille datter Alba. Men i november måtte de som bekendt tage afsked med Geggos mormor Mopper.

Læs også

Første ord efter alvorlig sygdom: Nu taler Mopper ud

Selvom det bliver uden den populære Mopper, så kommer der endnu en sæson af den populære realityserie 'Familien fra Bryggen'. 

Det afslørede Linse Kessler i en video på Facebook første juledag. Se Linses video lige herunder.

 

Dagens Gossip