Højgravide Nadia Shila har gode nyheder: ‘Det er super dejligt’

Foto: Discovery

De unge mødre-deltageren Nadia Shila har været igennem en hård tid. Men nu ser det ud til, at heldet er ved at vende for den unge mor.

Til januar skal De unge mødre-deltageren Nadia Shila være mor igen, når hendes andet barn efter planen kommer til verden.

Den seneste tid har dog været turbulent for Nadia Shila, som rykkede til USA for mere end et år siden. Her har Nadia Shila levet på gaden og fået tvangsfjernet sønnen Kyle, som nu er tilbage i Danmark.

Det skriver Se og hør.

Læs også

Ung mor afslører: ‘Jeg har fået job som stripper'

Men nu ser det ud til, at heldet er ved at vende for den unge mor, der er kommet væk fra gaden.

Det afslører hun i en ny video på YouTube.

- Vi er indenfor, og det har vi været siden oktober måned, starten af oktober. Det er et rigtig dejligt sted, hvor vi ligesom har vores eget. Så det er rigtig rart at få ro på. Man kan sige, vi har været på motel i L.A. Men for at komme ind der, var vi nødt til at lave penge til det, lyder det fra Nadia Shila i videoen.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Det er super dejligt at være indenfor uden at være nødt til at tænke på, at nu skal vi ud og lave penge til at kunne komme indenfor og sove i nat, tilføjer hun.

Faderen til Nadia Shilas andet barn er kæresten Jeremy, som lever med HIV. Det fortalte den unge mor selv, da hun var med i den populære realityserie tidligere på året.

Læs seneste nyheder fra København på KBH.dk.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, udtalte Nadia Shila i den forbindelse.

Du kan se hele videoen med Nadia Shila lige herunder.

 

Nadia-Shila fra ‘De Unge Mødre’ er meldt til politiet

 

 

 

Dagens Gossip