Nadia Shila fra De unge mødre tiltalt for bedrageri i Danmark: Hjemløs med sin søn i USA

Foto: Discovery

Den tidligere deltager fra 'De unge mødre' er nu flygtet fra de danske myndigheder og bor som hjemløse på gaden i USA. Familien har ingen intentioner om at vende tilbage til Danmark, men vil i stedet arbejde som stripper i USA.

Livet har taget en helt ny og uventet drejning for den unge mor Nadia Shila Petersen. 

Den 21-årige tidligere deltager fra ‘De unge mødre’ er nemlig sammen med sin mor og sønnen Kyle flygtet fra de danske myndigheder og bor i dag på gaden i den amerikanske storby Los Angeles, skriver Realityportalen.dk. 

– Vi har boet nogle nætter på gaden. Men det har kun været få nætter. Der sov Kyle trygt og varmt i sin klapvogn, mens vi holdt os vågne, siger Heidi til Realityportalen.dk. 

Læs også

Ung mor er blevet sugarbabe: Det er ikke prostitution

Den 21-årige mor er i Danmark tiltalt for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk, hvor hun har snydt sig til op imod en kvart million danske kroner. 

De danske myndigheder har dog endnu ikke haft held til at få udleveret familien fra USA, hvor de har gemt sig siden august sidste år. 

Sønnen Kyle er dog blevet taget fra familien af de amerikanske myndigheder, der nu bor hos en plejefamilie, og Nadia Shila Petersen bor for tiden hos sin 37-årige kæreste sammen med hendes 46-årige mor Heidi Petersen.

Læs også

Geggo deler sødt ammebillede med datteren Alba

Inden da havde familien både boet på herberg og hoteller, og imens de stadigvæk kæmper for at få sønnen tilbage, planlægger kæresteparret at flytte til staten Oregon, hvor Nadia Shila Petersen vil søge om arbejdstilladelse for at blive stripper. 

Hverken Nadia Shila Petersen eller hendes mor vil dog afsløre, hvordan de i øjeblikket tjener penge til at klare sig i USA. 

Andre kendte klarer sig uden at være myndighedernes eller mediernes søgelys. Sønnerne fra 'Kurs mod fjerne kyster' har nemlig helt nye planer, efter programmet nu stopper. 

Dagens Gossip