Kræsen Amalie slår fast: Jeg vil ikke have en Brian-type fra Brønshøj

Amalie vil ikke have en Brian.

Amalie Szigethy er ikke på jagt efter den store kærlighed lige nu. Men når hun en dag er klar til en kæreste, går hun efter en helt bestemt type.

Amalie Szigethy blev mor til lille Josephine Charlotte for snart otte måneder siden. Under graviditeten forsøgte hun at få forholdet til barnets far til at fungere, men det viste sig hurtigt, at hun og Mikkel Skelskov var et dårligt match.

Den 25-årige realitystjerne, som er aktuel i TV3-programmet Forsidefruer, har ikke siden haft en kæreste, og hun fortæller til Realityportalen, at hun heller ikke leder efter en mand i øjeblikket.

Hun har slet ikke lyst til at date lige nu, for Josephine Charlotte tager al hendes opmærksomhed og kærlighed.

Læs også

Amalie bagtaler Sarah Louise: ‘Hun er pinlig’

Men når Amalie Szigethy på et tidspunkt bliver klar til en kæreste, så har hun nogle meget specifikke ønsker til, hvilken type han skal være - og dermed ved hun også præcis, hvad hun IKKE vil have:

Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen og Gunnvør er aktuelle i realityprogrammet Forsidefruer.

- Jeg får ikke særlig mange frække tilbud. Og dem, der skriver, er jeg slet ikke interesseret i. Det er sådan nogle Brian-typer fra Brønshøj. Det skal jeg slet ikke. Jeg vil gerne have en mand, som jeg kan se mig selv i. Jeg er opvokset i Hørsholm, og det er også der, min familie bor. Så det kunne være rart med en mand fra det område, siger hun til Realityportalen.

Amalie Szigethy tilføjer, at hun drømmer om et liv som husmor, hvor hendes tid primært går med at gøre rent og passe børn. Derfor 'kunne det være rart' med en mand, som tjener gode penge og kan forsøge familien.

Læs også

Amalie om livet som enlig mor: 'Jeg har været omskåret for verden'

Det vigtigste er dog, at han sød og omsorgsfuld og elsker Josephine Charlotte, understreger hun.

Dagens Gossip