Manu Sareen overrasker med ny karriere

Eksministeren kan skrive endnu en titel på sit visitkort.

Vi kender ham bedst som politikeren Manu Sareen, men den 49-årige indiskfødte mand har mange talenter. 

Senest er han sprunget ud som filmskuespiller, skriver Se og Hør.

Læs også

Dansk kendispar skal skilles efter 12 års ægteskab

Manu Sareens debut som filmskuespiller sker ikke i hvilken som helst film, afslører den forventningsfulde Alternativet-politiker på Instagram.

- Fantastisk at jeg har fået lov til at spille med i filmatiseringen af mine børnebøger om Iqbal Farooq. Jeg håber virkelig at filmen bliver lige så god som den først film: Iqbal og den hemmelige opskrift. PS Jeg skal spille politiker, skriver Manu Sareen, der indtil 2015 var minister for ligestilling og kirke.

Fantastisk at jeg har fået lov til at spille med i filmatiseringen af mine børnebøger om Iqbal Farooq. Jeg håber virkelig at filmen bliver lige så god som den først film: Iqbal og den hemmelige opskrift\nPS\nJeg skal spille politiker 😇

Filmen hedder 'Iqbal og superchippen’ og har flere kendte skuespillere på rollelisten.

Efter Manu Sareen, som egentlig er uddannet socialpædagog og konfliktmægler, ikke blev genvalgt ved det seneste folketingsvalg, har han arbejdet som børnebogsforfatter. Manu Sareen har tidligere medvirket i en tv-serie, men aldrig i en film før.

Biografgængere kommer til at kunne se eksministeren på det store lærred fra den 15. december, hvor 'Iqbal og superchippen’ får biografpremiere. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip