Stine Kronborg har 10 dage til termin: ‘Jeg er ikke klar til at blive mor’

“Jeg har aldrig været meget for babyer, og det er ikke blevet anderledes under min graviditet,” lyder det fra Stine Kronborg.

Med 10 dage til termin går der ganske kort tid, før Stine Kronborg bliver mor. Men fitnessdronningen føler sig slet ikke klar til opgaven.

På sin blog forklarer hun, at alle de praktiske ting efterhånden er på sin plads, men det kniber lidt med den psykiske forberedelse. 

– Men er jeg mentalt klar? NEJ, og der er stadig en masse spørgsmål, der presser sig på, som jeg ikke har taget stilling til. Jeg har aldrig været meget for babyer, og det er ikke blevet anderledes under min graviditet, skriver hun.

Læs også

Chokeret Stine Kronborg er gravid: 'Om jeg gennemfører graviditeten må jeg lige gå og tygge lidt på’

Fitnessdronningen har valgt, at hun vil føde på Nykøbing Falster Sygehus. Hun ville ønske, at hun havde længere tid til at forberede sig mentalt på sin kommende rolle som mor.

– Jeg er ikke mentalt klar til moderrollen, men det bliver man nok aldrig. Har også udtalt, at det skræmmer mig at skulle være alenemor, men jeg føler mig bestemt ikke alene. Alle de ting og den kæmpe støtte jeg har fået fra alle fra hele jordkloden er jo helt sindssyg, og uden dem ville jeg slet ikke have så meget klar som jeg har, skriver hun på bloggen.

Det var i sig selv et kæmpe chok for Stine Kronborg, at hun overhovedet blev gravid. En uge efter hun begravede sin far i juli, skulle hun forholde sig til en positiv graviditetstest.

Læs også

Stine Kronborg smider tøjet og viser babybulen frem

Hun havde slet ikke haft mistanke om, at hun var gravid, fordi hun var sikker på, hun ikke kunne få børn.

Stine Kronborg har termin den 13. december.

 

Dagens Gossip