Badminton-stjerner har været hemmelige kærester i årevis: Nu springer de ud sammen

Foto: Polfoto

I årevis har Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl dannet par på badmintonbanen, men nu står de danske sportsstjerner også frem som privat par.

De har rejst kloden rundt sammen og vundet et hav af medaljer, og sidste år kunne de gøre alle danskere stolte ved at vinde sølvmedaljer til de Olympiske Lege i Rio de Janeiro. 

Men faktisk har badmintonspillerne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl båret på en dyb hemmelighed, som de først nu står frem med. 

For de to sportsstjerner danner ikke kun par på banen, men er også kærester og har dannet par privat siden 2009, hvilket de afslørede i morgenens udgave af ‘Go Morgen Danmark’ på TV2. 

Der har været to primære årsager til at de to badmintonstjerner har holdt deres forhold hemmeligt. 

Siden 2009 har de to kvinder dannet par privat. Foto: Polfoto

- Den første er, at Christinna og jeg gerne ville anerkendes for vores sport og ikke for at være kærester, siger Kamilla Rytter Juhl.

Læs også

Postbuddet Lisa reddede 87-årig kvinde: Et kig i postkassen fik hende til at slå alarm

- Vi ville gerne have den anerkendelse, og det synes vi, at vi har fået nu, så derfor har det været det rigtige tidspunkt for os at fortælle om det til offentligheden, supplerer Christinna Pedersen i ‘Go’ Morgen Danmark’.

Parret står frem nu, da de ikke længere er bange for deres sikkerhed ved at offentliggøre deres kærlighed til hinanden. Foto: Polfoto

Derudover har parret også været bekymret for deres sikkerhed, da de ikke er i alle lande, at det er lige velanset at være homeseksuel, og derfor har parret skulle vurdere, om de kunne føle sig trygge, når de spillede turneringer i udlandet. 

- Derfor havde vi truffet et valg om, at vi ikke ville fortælle om forholdet, før vi var modne til det rent sportsligt. Vi skulle ligesom være parate til at vælge nogle lande fra, hvis vi ikke føler, at sikkerheden er i orden, siger Kamilla Rytter Juhl.

Begge kvinder var dybt rørte, da de vandt søv ved OL i Rio. Foto: Polfoto

Sportsstjernerne er dog ikke længere bekymret, og føler sig så sikre, at de ville vælge turneringer fra, hvis de føler sig usikre. Desuden har parret fået fuld opbakning fra deres landstræner Lars Dyhre, der bakkede op om de to kvinders fælles beslutning. 

Læs også

11-årig dreng mistede pludselig synet: Da lægerne hørte hvad drengen spiste, forstod de straks hvorfor

Det var ellers ikke meningen, at badmintonstjernerne også skulle danne par privat, da ingen af dem har haft en partner af samme køn før. 

- Vi troede begge, at vi skulle have mand og børn, men sådan endte det ikke. Derfor prøvede vi også flere gange at stoppe det, men når vi aftalte at sætte en stopper for det, blev det ikke helt til noget.

- Når vi prøvede at aftale, at nu skulle det stoppe, gik der en time eller måske en dag, før der alligevel kom en sms fra den anden igen, og så kom vi frem til efter lange snakke og indre dialoger med os selv, at det skulle være os to, siger Christinna Pedersen. 

30-årig kvinde havde mystiske buler under armen - lægerne havde aldrig set noget lignende

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip