IKEA tilbagekalder lampe - kan give stød

| Skrevet af Kristine Bugbee den 17. marts 2016 - 8:24

IKEA beder sine kunder om straks at stoppe med at bruge lampen og aflevere den tilbage til nærmeste varehus.

IKEA har sendt en advarsel ud til sine kunder på mail.

Det svenske varehus beder sine kunder om at slukke for deres GOTHEM-lamper og aflevere dem tilbage, da lampen kan give elektrisk stød.

- IKEA tilbagekalder alle GOTHEM gulv- og bordlamper på grund af risiko for elektrisk stød, da der er fundet beskadigede ledninger i nogle af lamperne. Beskadigede ledninger kan gøre lampens metaldele strømførende, så de udgør en sikkerhedsfare, skriver IKEA i mailen.

Tilbagekaldelsen omfatter ifølge det populære møbelhus alle tre modeller af GOTHEM-lampen, hvilket betyder to bordlamper og en gulvlampe.

- IKEA har ikke modtaget rapporter om nogen, der er kommet alvorligt til skade, men to kunder og en medarbejder har fået elektrisk stød.

Lampen kan byttes til kontanter i alle IKEA-varehuse. Den fulde pris bliver refunderet, og kvittering er ikke nødvendig.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

23. august 2016

Danmarks OL-resultat skal slås til næste OL i Japan, mener statsministeren. Blume og Fuglsang vil gøres deres.

Sundhed

24. august 2016

Den 32-årige kvinder har aflyst alle sine kemobehandlinger og vil i stedet behandle sin aggressive brystkræft med kaffe, gurkemeje og økologisk juice.

God karma

24. august 2016

En vaks nordjyde kom hjem og så, at der holdt en ulåst bil med trailer foran huset. Han ringede straks til politiet. Men før hundepatruljen kom, kom en anden mand løbende.

Frækt

24. august 2016

En mærkelig trend er blevet populær på sociale medier, hvor kvinder finder nye navne til deres bedste “veninde”.