IKEA tilbagekalder lampe - kan give stød

| Skrevet af Kristine Bugbee den 17. marts 2016 - 8:24

IKEA beder sine kunder om straks at stoppe med at bruge lampen og aflevere den tilbage til nærmeste varehus.

IKEA har sendt en advarsel ud til sine kunder på mail.

Det svenske varehus beder sine kunder om at slukke for deres GOTHEM-lamper og aflevere dem tilbage, da lampen kan give elektrisk stød.

- IKEA tilbagekalder alle GOTHEM gulv- og bordlamper på grund af risiko for elektrisk stød, da der er fundet beskadigede ledninger i nogle af lamperne. Beskadigede ledninger kan gøre lampens metaldele strømførende, så de udgør en sikkerhedsfare, skriver IKEA i mailen.

Tilbagekaldelsen omfatter ifølge det populære møbelhus alle tre modeller af GOTHEM-lampen, hvilket betyder to bordlamper og en gulvlampe.

- IKEA har ikke modtaget rapporter om nogen, der er kommet alvorligt til skade, men to kunder og en medarbejder har fået elektrisk stød.

Lampen kan byttes til kontanter i alle IKEA-varehuse. Den fulde pris bliver refunderet, og kvittering er ikke nødvendig.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

Sundhed

30. juli 2016

Hvis du er ryger og længe har kæmpet for at lægge den dårlige vane på hylden, så er dette måske videoen, der endelig får dig til at stoppe.

God karma

30. juli 2016

Efter en hel dag med test på børnehospitalet var den fire måneder gamle Elle lige så træt og irritabel som sine forældre. De tog på restaurant. Da moderen ville give datteren sutteflasken, tabte hun den og indholdet ud på gulvet. Men så kom en fremmed.

Frækt

30. juli 2016

Måske er du overbevist om, at du er ret talentfuld i soveværelset, men hvor vidunderlig er du, når det kommer til stykket? Her er otte krystalklare tegn på, at der er plads til forbedring.