Kathrine fik hjælp af fremmed kvinde i Føtex - på vejen hjem opdager hun sin store fejl

Foto: Kathrine Schmidt Jensen/Google Maps

En ung mor kom pludselig i problemer i Føtex-køen. Nu efterlyser hun sin redningsmand.

Tirsdag eftermiddag fik Kathrine Schmidt Jensen uventet hjælp, da hun pludselig ikke kunne betale for sine vare under en indkøbstur.

Forinden havde Kathrine Schmidt Jensen handlet i Føtex i Frederiksberg Centret med sine to børn på tre og syv år, men da hun stod i køen til kassen og skulle til at betale, gik klappen pludselig ned. Det skriver TV 2 Lorry.

Kathrine Schmidt Jensen kunne nemlig ikke huske koden til sit dankort.

Heldigvis var hjælpen nær, da kvinden bag den nødstedte mor indvilligede i at lægge ud for hende.

- Jeg spørger damen bagved, om hun kan hjælpe, og så sender jeg pengene til hende med det samme via mobilepay, viser kvitteringen og skynder mig hjem, siger Kathrine Schmidt Jensen til TV 2 Lorry. 

Glad for den uventede håndsrækning forlader hun Føtex med sine to børn, men på vej hjem går det op for hende, at hun er kommet til at sende pengene til en forkert person i stedet for til den hjælpsomme kvinde i køen.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Det finder hun ud af, den en anden person skriver, at hun har modtaget beløbet ved en fejl. Den fremmede er heldigvis sød at overføre pengene tilbage til Kathrine Schmidt Jensen, der efterfølgende valgte at cykle tilbage til Føtex.

Her henvendte hun sig til kassen, hvor hun blev betjent, og fik lov at lægge sit navn og nummer i tilfælde af, at den fremmede kvinde skulle vende tilbage.

Kathrine Schmidt Jensen hørte dog aldrig fra kvinden, hvilket fik hende til at sætte sig til tasterne og skrive et opslag på Facebook.

Heri efterlyser hun den hjælpsomme kvinde, så hun kan få sine penge igen – og så Kathrine Schmidt Jensen kan komme af med et dårligt ry.

- Nu vil jeg meget gerne finde den rigtige dame, så hun kan få sine 315 kroner tilbage, og jeg kan komme ud af mit nu blomstrende svindler-ry, skriver Kathrine Schmidt Jensen afslutningsvis i sit opslag.

Overfor TV 2 Lorry uddyber hun:

- Jeg vil meget gerne finde hende. Det var så pænt af hende. Jeg stod der helt presset, og hun var så sød at hjælpe. Jeg har ikke lyst til at snyde nogen jo, forklarer Kathrine Schmidt Jensen, der nu opfordrer andre til at dele hendes efterlysning. 

Læs også den lignende historie: Tina var opslugt af sin mobil i Føtex-køen: Kiggede straks op, da hun overhørte dette

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip