Nyt tv-program: Kendte tager 10 kilo på og smider dem igen

Foto: Polfoto, Mascha Vang

Et nyt tv-program har til formål at motivere overvægtige til at tabe sig. Det foregår ved, at fire kendte danskere har taget 10 kilo på.

Vil du tabe dig, hvis fire kendte danskere viser dig hvordan?

Det er i hvert fald TV3s håb, når tv-kanalen 19. april har premiere på det nye program ’Min fede træner’.

Èn af de kendisser, som TV3 har fået med i programmet, er Mascha Vang, der på sin blog fortæller om det nye slanke-program.

Tv-eksperimentet går ud på, at fire kendte danskere skal motivere tykke til at tabe sig ved, at de selv at tage 10 kilo på – som de så skal tabe igen

Slanke-projektet har været i gang siden november, og på sin blog skriver Mascha Vang, at forløbet har været en ' vanvittig rejse' både fysisk og psykisk.

Foto: TV3

En rejse der blandt andet har betydet, at den blonde blogger har skulle tage 10 kilo på i vægt – en mængde, som Mascha Vang indtil nu har forsøgt at skjule.

- Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har ALDRIG været med til noget lignende, det er det mest ekstreme, jeg har deltaget i - nogensinde, skriver hun på sin blog.

Mascha Vang er vant til at veje omkring 50 kilo, og når reality-bloggeren tidligere har tager på, har hun været flittig til straks at træne for at tabe de overflødige kilo igen.

Læs også

Dette sker med din tissekone, hvis du ikke drikker nok vand

- Jeg har altså flere gange været igennem perioder, hvor jeg lige tager en måned og skralder nogle kilo af, som har hobet sig op. Det er egentlig ok let for mig, og må da indrømme at jeg har svært ved at sætte mig ind i, at andre ikke også bare gøre det, lyder det fra den tidligere Paradise Hotel-deltager.

Hun kan dog godt være bekymret for, hvad nogle folk vil tænke om det nye program.

- Det eneste jeg har været/er nervøs over, ved at deltage, er, at jeg med garanti vil få stukket i snotten 'hvad bilder du dig ind og sige, du er tyk, når du ser helt almindelig ud, synes du ikke, du har et ansvar som rollemodel? spørger Mascha Vang, der håber på, at programmet klippers respektfuldt, så man undgår misforståelser.

Foruden Mascha Vang er de andre medvirkende i tv-programmet Kira Eggers, Frederik Fetterlein og Sarah Maria Franch Mærkedahl.

Dagens Gossip