Par fra Halsnæs vandt 3 millioner i Lotto: Fejrede det med pizza og gik tidligt i seng

Genrefoto: Shutterstock

Et nordsjællandsk par havde en beskeden fejring, da de i sidste uge vandt tre millioner i Lotto.

De fleste har sikkert fantaseret om, hvordan de ville fejre det, hvis de vandt millioner i Lotto. En rejse jorden rundt, et gældfrit liv eller måske en splinterny bil.

Sådan var den umiddelbare virkelighed dog ikke for et heldigt par fra Halsnæs Kommune, da de Skærtorsdag vandt hele 3.011.060 danske kroner i Lotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs også

Blikkenslageren John vinder 140 millioner i Lotto: Hvad han gør med gevinsten? Man tror, det er løgn

- Min mand og jeg bestilte en pizza, og så gik vi tidligt i seng. Vi sad bare og kiggede på hinanden, fordi vi var så overvældede, siger kvinden, som er i 40’erne, men ønsker at være anonym.

Det er dog planen, at de mange penge på et tidspunkt skal bruges på at betale parrets hus og campingvogn ud. Det kan også være, at bilen bliver skiftet ud.

Der gik lidt tid, før det gik op for kvinden, hvor mange penge, hun havde vundet. Før hun havde været i banken, vidste kvinden kun, at der var tale om mere end 10.000 kroner.

Læs også

Enlig mor til fire vinder 127 millioner i lotto - ekskæresten får ikke en krone

- Det var først, da jeg afleverede Lotto-kuponen i banken, at jeg troede på, at gevinsten var virkelig. Det var virkelig en lettelse. Jeg har jo gået og sikret mig, at den ikke blev væk, fortæller kvinden og tilføjer:

- Man tænker jo altid, at 7 rigtige må være en fejl.

Dagens Gossip