Væk med vinterjakken: Vi får sol og 20 grader om få dage

Hvis du har pakket solbrillerne væk for i år, kan du godt finde dem frem igen. Solen og de lune varmegrader vender nemlig tilbage.

Bedst som de fleste af os har fundet efterårstøjet frem og bevæbnet os med handsker til de kolde morgen, ser den nu ud til, at vi atter kan nyde godt og sol og varme.

Flere steder i landet havde efterårets første nattefrost ellers sænkets sig, men nu varsler DMI, at vi kan godt kan se frem mod en flot og lun weekend.

Vi skal dog lige trækkes med lidt mere efterår, før vi atter kan løsne halstørklædet.

- Vi skal lige igennem disse to dage – i dag og i morgen - som byder på regn og blæst. Især torsdag vil være blæsende, men fredag stabiliseres det, og så kan vi se frem til en fin weekend, der bliver rimelig lun, forklarer DMIs vagtchef, Henning Gisselø til Dagens.dk.

Læs også

Mand i hajkostume har fået en bøde for at overtræde burkaforbuddet

Weekenden vil byde på omkring 15 grader og tørvejr, men med knap så meget sol.

Den får vi til gengæld i næste uge. Nogen som uden tvivl vil glæde landets skolebørn, der i næste uge går på efterårsferie.

- Mandag og tirsdag bliver flotte med sol og 15-18 grader – måske helt op til 20 grader nogle steder. Herefter nærmer et regnvejr sig vestfra, og så vil det vise sig, om vi får lov at beholde det lune vejr, lyder det fra Henning Gisselø.

Under alle omstændigheder kan man glæde sig til, at det gode vejr lander fredag og i hvert fald fortsætte ind til midt i næste uge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip