58-årig dansker anholdt i Sydafrika efter makabert fund i hans køleskab

Politiet har anholdt en dansker, efter at der blev fundet 21 kvindelige kønsdele i hans køleskab.

En 58-årig dansk mand er torsdag blevet anholdt i byen Bloemfontein i Sydafrika, efter der blev fundet flere kvindelige kønsorganer i hans køleskab. 

Det bekræfter politiet i Bloemfontein overfor Dagens.dk

- Jeg kan bekræfte, at vi har anholdt og sigtet en 58-årig dansk statsborger for seksulle overfald på en række kvinder, siger kriminalkommisær ved politiet i Bloemfontein, Mlselela Langa til Dagens.dk

Det var et tip, der ledte politiet på sporet af sagen. 

- Vi fik en henvendelse om, at en mand skulle ligge inde med kvindelige kønsorganer i sit hjem, og derfor fik vi en ransagningskendelse. Da vi gennemsøgte huset, fandt vi en del billeder af overgreb, ligesom der dukkede 21 kvindelige kønsorganer i i mandens køleskab, siger Mlselela Langa til Dagens.dk

Den 58-årige skulle bo i hjemmet med sin kone og to børn, og det var angiveligt mandens kone, der anmeldte sin mand til myndighederne. 

Udover kønsorganerne fandt politiet også bedøvelsesmiddel, kirurgisk udstyr og en række billeder, der er blevet beslaglagt som bevismateriale i sagen.

Politiet forsøger nu at danne sig et overblik over sagen, ligesom de forsøger at finde frem til kvinder, der skulle være blevet udsat for overgreb af danskeren. 

- Vi har lige nu retsmedicinere i gang med at undersøge kønsorganer, ligesom vi er ved at efterforske på de billeder, der er dukket op, så vi kan få afdækket, hvor mange ofre der er i sagen, siger Mlselela Langa til Dagens nyheder

I første omgang har politet sigtet den 58-årige dansker for seksuelle overgreb, men sigtelsen kan ændre sig, når politiet får foretaget yderligere efterforskning i sagen. 

- Han vil blive stillet for en dommer mandag, hvor sigtelsen lyder på seksuelle overgreb, men jeg forventer, at sigtelsen vil ændre sig, når vi får svar fra retsmedicinerne, siger Mlselela Langa.

Den 58-årige skulle angiveligt eje en våbenforretning i byen, der er regional hovedstad og har over en halv million indbyggere. 

Politiet ønsker ikke at frigive den 58-årige danskers navn, før han er blevet stillet for en dommer mandag. 

For flere 112 nyheder klik her.

 

Dagens Gossip

Dagens TV