David pandede mand ned på gaden og grinede af sin dom: Dommer tager den perfekte hævn

En 24-årig brite ved navn David Newlands blev sidste år dømt til at udføre 150 timers samfundstjeneste, efter at han overfaldt en ”sårbar mand” i byen Glasgow. Det skriver BBC.

David er dog ikke meget for at arbejde gratis, så selvom dommeren skånede ham for en potentiel fængselsdom, nægtede han at møde op til afsoningen af sin straf.

Han fik efterfølgende to chancer mere for at møde op og tage sin straf af dommeren, men lige lidt hjalp det.

Ved den sidste høring i sagen udtrykte dommeren til David Newlands egen fornøjelse, at ”han ville referere til hr. Newlands som en idiot”. Det grinede både David og hans venner blot af, for det var jo så simpelt, mente David ”Jeg gør det ikke” (altså arbejder gratis red.), skrev han på sin facebookprofil, der senere blev fremhævet i retten. 

Dertil kom, at han provokerede dommeren ved at skrive følgende på sin profil:

- Jeg er ude gutter, det var nemt.

Til det svarede dommeren kækt, at:

- Det er altid interessant at se et andet udlæg af en dom, så som at ”Jeg er ude gutter, det var nemt”... Som de siger: LOL (laughing out loud red), lød det fra dommer Ritchie, kort inden han dømte David Newlands en fængselsstraf på ni måneder for overfaldet i stedet for de 150 timers samfundstjeneste.

Han tilføjede:

- Jeg gav dig to chancer, og du tog ikke imod dem. Jeg håber ikke, du tror, at jeg gør det her i vrede. Det har i sandhed bare gjort en kedelig dag lidt sjovere.

Læs også: Mor til dræbt 7-årig datter får sin hævn: Brænder morderens hus ned

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip