13-årig pige fundet dræbt i dansk by: Nu kommer politiet med ny melding

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

12/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu kommer politiet med en ny melding.

Dagens topnyheder

Mandag klokken 22:10 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald, der førte dem til et gruopvækkende fund nær varmeværket på Gravensgade.

Ved ankomsten stødte patruljer og ambulancepersonale på en svært tilskadekommen pige, som desværre blev erklæret død på stedet.

Det oplyste Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Og siden da har det været sparsomt med detaljer.

Men nu kan politiet løfte sløret for, at den afdøde 13-årige og den drabssigtede 17-årige har været kærester. De kunne i samme ombæring, at forholdet, der ophørte for 'ganske kort tid siden'.

Men det stopper ikke her.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen uddyber overfor B.T., at selvom bruddet mellem de to teenagere er nyt, var de gået fra hinanden forud for mandag, og fortæller samtidig, at det er en af hypoteserne for motivet bag drabet:

"Det er en af hypoteserne, men der indgår naturligvis også andre ting i efterforskningen".

Han afslører også, at politiet nu har et 'godt overblik' over sammen efter en række intense arbejdstimer og afhøring af flere vidner:

"Vi har været til stede, siden anmeldelsen løb ind, og vi har på stående fod et godt overblik over sagen, men vi mangler stadig at afhøre vidner, udføre tekniske undersøgelser, indhente videovervågning og lignende".

Frank Olsen kan også berette, at videoovervågningen skal bruges til at kortlægge både den sigtede og den dræbtes færden.