14-årig pige tvunget til sex med 110 mænd på 22 timer

De engelske aviser er i disse dage fulde af historien om en 25-årig engelsk kvinde, der som 14-årig arbejdede som sexslave og prostitueret i seks år i Grækenland.

Det hele begyndte, da den 14-årige pige, Megan (fiktivt navn), var på ferie med sin mor i Grækenland og mødte en ung albansk mand, som hun blev forelsket i. Det skriver Daily Mail.

Af ukendte årsager lod Megans mor hende blive i Athen med ferieflammen, mens hun selv rejste hjem til England, da ferien var forbi.

Inden længe havde manden lokket den unge Megan til at arbejde på en bar som topløs tjener for at skaffe penge til hans syge mor. Herefter solgte han Megan til en menneskehandler, som forvandlede hendes liv til et mareridt.

Læs også: Mor lægger mærke til mørk ring på datterens hals, men havde aldrig forventet lægernes diagnose

Hun blev sat til at arbejde som prostitueret på gaden og hoteller. En gang blev hun tvunget til at have sex med 110 mænd på 22 timer.

I 2009 slap Megan væk fra menneskehandleren, da hun kom på hospitalet efter et selvmordsforsøg.

Læs også: Hvis du finder en mønt fastklemt i bildøren, så skal du straks gøre dette

Når Megan ser tilbage på de seks år i Grækenland er det med vrede og bebrejdelse.

- Jeg plejede at bebrejde mig selv, hvor dum jeg havde været. Hvis jeg kunne gå tilbage og fortælle mig selv, hvad jeg skulle gøre, ville jeg sige, at jeg skulle tage mig sammen og løbe væk og gøre noget mere for at stoppe det, der skete, siger Megan til Daily Mail.

I dag er Megan 25 år og gravid med sin kæreste, hun har en ide om, hvordan hun kunne ende som sexslave. Hendes forældre var blevet skilt, da hun var en lille pige, og hun var desperat efter at blive elsket, lyder hendes forklaring.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip