16-årig pige bliver hastet til hospitalet og dør: Hendes sidste besked på Facebook er rædselsvækkende

Efter at være blevet mobbet ustandseligt på sociale medier, gav den 16-årige Britney Mazzoncini fra Glasgow i Skotland op.

Torsdag blev hun hastet til hospitalet tidligt om morgenen, men hendes liv stod ikke til at redde, skriver The Daily Record

Få dage før hun døde, holdt teenageren pludselig op med at bruge Facebook. Den sidste statusopdatering var rettet mod mobberne.

- Som jeg har sagt, hvis du har et problem med mig, så slet mig, og hvis du er flabet, vil jeg bare blokere dig. Jeg kan virkelig ikke tage mig af al den smålige diskussion. Bliv voksen, seriøst. Og til alle mine falske venner, der kommenterer og sviner mig også, fuck jer, skrev hun.

I juni skrev hun også, at “ord sårer folk, og folk må indse det, før det er for sent”.

Hendes mor og far uploadede efter Briney Mazzocinis død billeder til Facebook for at hylde hende. De er forståeligt nok rystede og knuste. Den 16-årige efterlader sig ud over dem også en lillesøster på 13 år.

Læs også: Mobning har krævet endnu et offer: Teenager begik selvmord på grund af mobbere 

Politiet er ifølge pigens bedstemor ved at undersøge, hvem der præcist stod bag mobningen, men anser ikke dødsfaldet for “mistænkeligt”.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip