18-årig homoseksuel autist mobbet og brændt til døde på sin fødselsdag

Steven Simpson havde inviteret til fest i anledning af sin 18-års fødselsdag, men det endte tragisk, da en uinviteret gæst udså den homoseksuelle autist som mobbeoffer og overhældte ham med sololie og satte ild til ham.

Sagen om den 18-årige, engelske drengs død har netop været for retten, hvor en en 20-årig mand blev dømt for at sætte en lighter til den olieindsmurt Simpsons skridt, så han blev forbrændt på 60 procent af kroppen. Det skriver Daily Mail.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Inden havde den 20-årige lokket den tydeligt berusede Steven Simpson til at smide tøjet og havde skrevet ondskabsfulde og homofobiske udtryk på fødselsdagsbarnet mave, ansigt og arme. Til sidst blev Steven Simpson, som havde aspergers syndrom, epilepsi og telefejl, smurt ind i sololien. Mens en del andre festdeltagere heppede og råbte "tænd, tænd, tænd," satte den 20-årige ild til ham.

Den 18-årige døde af sine forbrændinger dagen efter festen.

LÆS OGSÅ: Dreng dræbt af faldende lufthavnsskilt

Den 20-årige Jordan Sheard påstod i første omgang, at Steven Simpson selv havde sat tændt lighteren, men endte med at indrømme sin uhyggelige gerning og blev idømt tre et halvt års fængsel. 

Dagens Gossip