33-årig fængslet: Betjent overfaldet med skruetrækker i Odense

OPDATERET: En betjent fra Fyns Politi blev i aftes overfaldet, da han klokken 23 havde fri og var på vej over parkeringspladsen ved Politigården i Odense. Inden betjenten nåede helt hen til sin bil, dukkede en stor mand op og begynder at slå ham.

- Gerningsmanden har også en skruestrækker, som han flere gange stikker ind i skulderpartiet på betjenten. Skruetrækkeren går igennem jakke og tøj, men efterlader kun overfladiske skrammer på huden, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til Dagens.dk.

Overfaldsmanden stak af, men blev kort efter fundet i Sankt Jørgens Haven, hvor han forsøgte at gemme sig i et buskads. Det viste sig at være en 33-årig mand fra Munkebo, som ikke i forvejen havde en relation til betjenten.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor han forklarede, at han i går aftes tog bussen fra Munkebo med det formål at begå vold mod en tilfældig politiassistent.

Motivet til volden er angiveligt, at manden er frustreret over at have en straffesag om blandt vold og trusler kørende ved Fyns Politi. Han er utilfreds med, at sagen endnu ikke har fundet sin afslutning.

- En væsentlig årsag til, at den verserende sag har trukket ud, er, at der har skullet foretages mentalundersøgelse af manden, og at der har skullet indhentes forskellige erklæringer om ham, siger advokaturchef Lars Ole Pedersen, der var anklager i grundlovsforhøret.

Den 33-årige blev fængslet frem til den 26. marts. 

Dagens Gossip