5 ting du skal ændre for at finde kærligheden

Man siger, at kærligheden kommer, når du mindst venter den. Men derfor kan du jo godt hjælpe den lidt på vej:

1. Lær at elske dig selv.
Man siger, at man skal elske sig selv, før andre kan elske en. Det er måske ikke helt skævt. Du skal lære at holde af dig selv, som du er - hvis du ikke tror på, at du fortjener kærlighed, bliver den sandsynligvis sværere at finde.

2. Lær at værdsætte i stedet for at kritisere.
Mange mennesker bliver forbløffede, når de indser, hvor kritiske de faktisk er. Ofte er det kritiske livssyn en ond cirkel - hvor kritik leder til mere kritik. Øv dig i stedet på at sætte pris på de gode ting, der sker i dit liv og i dine omgivelser.

3. Vær åbensindet.
Der er måske en grund til, at du ikke har fundet kærligheden endnu. Kan det være, at du finder den forkerte type? Måske er det på tide at prøve noget nyt.

4. Luk øjnene op.
Se dig omkring. Måske gemmer han sig et helt andet sted, end du regner med. Det kan også være, at han allerede er i dit liv, men du ikke har overvejet, at han kunne spille en helt anden og mere romantisk rolle, end han gør nu.

5. Vær klar.
Slikker du stadig dine sår efter grimme oplevelser i dine tidligere forhold? For at kunne give dig fuldt ud i dit næste forhold er det væsentligt, at du så vidt muligt har lagt din fortid bag dig.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip