6 nemme tricks, du kan bruge hver dag, for at få dit hjem til at skinne

Mange har deres helt sædvanlige rutiner, når det kommer til at gøre rent.

Men for andre kan det være svært at vide, hvad man skal prioritere, og hvor man skal starte.

Derfor er det rart når erfarne hoveder deler deres tips med én.

Læs også: Sådan får du nemt bradepanden ren igen med to overraskende ingredienser

På hjemmesiden apartmenttherapy.com skal man ikke lede længe efter de gode råd.

Her kommer de med de 6 små rengøringsopgaver, som vil få dit hjem til at føles ekstra rent, hvis du gør dem rutinemæssigt hver dag.

1. Opvask (og køkkenvasken)
Det er et sikkert bud, men også et af de vigtigste. For tallerknerne kan hurtigt vokse én over hovedet, så jo før man får dem vasket jo bedre - også selvom det bare betyder at smide dem i opvaskemaskinen. Og når du så er i gang, så kan du lige give køkkenvasken en tur med kluden eller børsten.

2. Badeværelsesvasken
Hvis man lige tørrer badeværelsesvasken over en enkelt gang om dagen, så vil hele dit hjem lige pludselig føles renere.

3. Køkkenbordene
Her er endnu et råd med køkkenet, men det giver god mening, for det er af de rum, vi bruger meget og sviner meget i. Så giv dem en klud en gang om dagen, så ser køkkenet skinnende ud.

4. Fej køkkengulvet
Det kan nemt blive umuligt at gå i strømpesokker eller bare tæer på køkkengulvet, hvis man ikke fejer en gang om dagen. Krummer og andet småskidt vil i hvert fald gøre det ubehageligt. Så sving dagligt kosten i køkkenet, det betaler sig.

5. Red sengen
Det giver bare en helt anden følelse, når du kommer hjem fra arbejde og ser den redte seng. Hele dit hjem vil føles lidt mere rent og pænt. Så selvom det mere er en oprydningsting, så skulle den alligevel med her.

6. Natbordet
Den overrasker dig muligvis den her. Men tænk hvor mange timer, man ligger med næsen meget tæt på det bord. Få støvet tørret af, så sover du bedre, uden at skulle indhalere nullermænd hele natten.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip