6 personer man absolut ikke vil sidde ved siden af i bussen

Alle, der har siddet i en bus, har mødt en af disse 6 personer. Man prøver at ignorere dem, men det kan være meget svært, når man er mange mennesker samlet på et meget lille område.

Vreden bobler op i en, mens man prøver at forklare sig selv, at de ikke gør det med vilje. Her er de 6 personer, man ikke vil sidde ved siden af på en bus:

1. Savleren
Personen ved siden af dig, har helt sikkert ikke fået sin nattesøvn, og nu nærmer vedkommendes hoved sig centimeter for centimeter, men hvad værre er, så hænger der en lang spytstreng og dingler i hans eller hendes mundvig. Kan vi nu ikke blive enige om, at søvn skal klares andre steder end op ad en fremmed i bussen?

2. Snakkeren
Det kan være rigtig hyggeligt at konversere med den ældre dame i bussen, men nogle gange møder man et mennesker, som sender et vandfald af ord imod en med en sådan hast, at man bliver helt træt. Hvis du har lyst til at tale, så lur lige om din sidemand, kunne være helt udmattet efter arbejde eller af andre grunde er for smadret til at konversere, og giv dem en øre-pause.

3. Den ublu
De fleste har sikkert oplevet situationen. En person er dybt optaget af sin meget private samtale over telefonen. Det vil oftest være et ungt menneske, meget tit en pige, som lige har været til fest og har gjort ting, som man bare ikke snakker om et offentligt sted. En lille opfordring: Hold sådanne samtaler til venindeaftener, og prøv i det mindste at dæmpe stemmen, når du snakker om bræk og kikset sex-situationer.

4. Stinkeren
Man er ikke altid helt klar over, hvem der er den skyldige, men alle i bussen kigger desperat rundt for at finde ud af, hvem der forpester luften, så de kan komme længst væk muligt fra den palmolive-sky person. Et godt råd: Det er en god ide at have taget et bad indenfor de sidste fire dage, hvis du skal dele indelukket transportmiddel med andre.

5. Den stirrende
Det er kun tilladt for personer under 6 år at stirre uafbrudt på andre i bussen i flere minutter ad gangen. Hvis du for eksempel er en voksen mand, og du uden at blinke har kigget på den samme person i lang tid, så prøv lige at kigge ud af vinduet engang. Det letter stemningen med det samme.

6. Personen med dræber-tasken
Nogle gange bliver man i tvivl om, hvorvidt kufferter og tasker er lavet til at kunne to ting på samme tid: Halvt tøj-transportmiddel, halvt masseødelæggelsesvåben. Der er rejsende, for hvem det lykkes, at ramme samtlige andre mennesker i den bus, de stiger på. Regn med, at du fylder dobbelt så meget, når du medbringer bagage, så vi kan få nedbragt taske-relaterede ulykker i vores busser.

Læs også: 10 ting vi ikke kunne leve uden, men som i dag er væk: Husker du faxmaskinen?

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip