7 bizarre ting, der sker under sex

I de romantiske komedier fra Hollywood er sex typisk noget, der først foregår i det øjeblik, hvor kameraet panorerer fra de elskerne i sengen og hen på en smuk solnedgang i horisonten.

I virkelighedens verden kan der ske helt naturlige, men alligevel bizarre ting og sager under dynen, og til trods for den opstemte stemning kan ens opmærksomhed blive fjernet fra selve lagengymnastikken, når følgende syv akavede øjeblikke indtræffer under sex:

1. Lydene
Alle kender den blæsende lyd af en prut.

Den cirka samme lyd kan frembringes under dynen - ikke under en fornøjelig session med hyggefiseri, men når to mennesker lader nøgen hud klaske mod hinanden til elskovsaktens kødfyldte melodi.

Det siger 'klask, klask, klask', og lyden er i særdeleshed ikke særlig charmerende, når du hører den fra din overbos gulv eller inde fra din bofælles værelse.

2. Lugtene
Synes du, at din kæreste lugter godt under armhulerne?

Hvis, så kan det hænge samme med feromoner, der er de usynlige og luftbårne lugte, der er med til at bestemme vores opfattelse af, hvor sexede andre mennesker er.

Tiltrækningkraften til personen kan muligvis mindskes under dynen, hvis opmærksomheden fjernes fra selve akten til den lugt, der stammer fra de to kroppe og som spredes som et lummert tæppe i hele soveværelset.

3. Sveden
Et godt knald kan få svedperlerne frem på panden og andre dele af kroppen.

Det kan hævdes, at det saltede kropsvand er en del af den liderlige charme ved sex, men fornøjelsen kan forvandles til noget ubehageligt, hvis svedkirtlerne på din sexpartner efteraber et skybrud i den danske sensommer.

4. Pletterne
Et kondom klarer sig opgave, hvis klatten ender i gummiet, men alligevel kan et knald ende med en våd plet af et-eller-andet på sengen.

Læs også: 10 ting kvinder virkelig ville ønske mænd vidste om sex

En sådan plet, der utvivlsomt kommer fra en af de to elskere, kan have en klam lugt, og en efterfølgende kropsberøring med den fugtige plamage kan få de fleste til at gyse. 

5. Kys
De fleste mennesker vil vældig gerne have et kys, hvis afsenderen er en person, som de godt kan lide.

Det siges, at der udveksles 80 millioner bakterier ved bare et enkelt kys, og dén tanke kan muligvis få folk til at holde mundvandet for sig selv.

6. Prutterne
De fysiske udfoldelser i soveværelset kan resultere i en ufrivillig vind under dynen.

Ja, det sker for selv den bedste, og derfor har du nok fat i en løgner, hvis vedkommende påstår, at han eller hun aldrig har pruttet i forbindelse med sex. Dét løgn, du gamle!

7. Kropsbehåringen
Langt de fleste mennesker har hår på mere end toppen af hovedet, og i kådhedens galskab kan andre folks kropsbehåring ende i munden på dig - især hvis du kaster sig ud i oralsex, og sådan kan man ende med en kredsende fornemmelse i halsen, argh!

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip