85-årig kvinde død af tørst: Sygeplejerske ville ikke give hende vand af frygt for tis i sengen

Engelske Ann Brown er en rasende kvinde, efter hendes 85-årige mor angiveligt døde ved en fatal fejl på Maidstone Hospital sydøst for London.

Da hendes mor, 85-årige Edna Thompson, i efteråret var indlagt på hospitalet som følge af en øjenlidelse, blev hun nægtet vand af en sygeplejerske, og få dage efter døde den ældre kvinde af tørst. Det skriver Metro.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

- Hvis de bare havde taklet det her på en bedre måde, ville intet af det her være sket, og vores mor ville stadig være i live, siger en rystet Ann Brown.

Ugen før Edna døde gav Ann og resten af Ednas familie udtryk for, at deres mor fik for lidt at drikke. I den forbindelse fortalte en sygeplejerske ifølge den rystede datter, at det var ubelejligt for personalet, hvis Edna fik for meget vand, for så skulle personalet skifte hendes sengetøj oftere.   

Læs også: Datter filmer sin 94-årige mor, mens hun bliver passet af plejer: Det hun ser, efterlader hende i tårer

Maidstone Hospitalets ledelse har undskyldt episoden, men fremhæver, at en undersøgelse viser, Edna Thompsons tilstand blev forværret af hendes medicin, som er kendt for at forårsage dehydrering.

Den brokkende sygeplejerske, som kom fra et vikarbureau, har ikke haft flere vagter på hospitalet, siden den meget uheldige episode. 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip