AaB-direktør forventer ikke salg af Nicolaj Thomsen

Rygterne omkring salg af flere AaB-profiler har svirret i medierne under hele sommerens transfervindue.

Klubben har både sagt farvel til Rasmus Thelander og Anders K. Jacobsen, men det har især været transferemnet Nicolaj Thomsen, der er blevet skrevet og talt om.

Den franske klub Nantes var i konkrete forhandlinger med AaB omkring et køb af Thomsen, men de forhandlinger faldt sammen – angiveligt på grund af AaB-spillerens "blinde" øje.

Siden da er der ikke blevet meldt noget officielt ud omkring Thomsens fremtid, og nu hvor transfervinduet nærmer sig sin lukning, ser det ifølge sportsdirektør Allan Gaarde ikke ud til, at Thomsen bliver solgt.

- Jeg forventer ikke umiddelbart, at der sker noget inden for det sidste døgn. Nu har vi haft 12 uger med transfervinduet, og så ville det umiddelbart være underligt, hvis der skulle ske noget inden for det sidste døgn, siger Allan Gaarde.

Sportsdirektøren ser generelt frem til en stille og rolig afslutning på sommerens transfervindue.

- Det er ikke sådan, at tilbuddene på vores spillere ligger i dynger på mit bord. Der er stadig interesse, men det er mest på lejebasis og med nogle, der ligger i udkanten af truppen, siger Allan Gaarde.

AaB hentede i sidste uge den 19-årige kantspiller Christian Bassogog fra Cameroun, og han ser ud til at være det sidste AaB-indkøb denne sommer.

- Vi er da klar, hvis der sker noget. Vi er godt tilfredse med truppen. Jeg håber ikke, vi skal ud og agere panisk før lukketid, og jeg bryder mig ikke om, hvis der skulle ske noget i de sidste sekunder af vinduet. Men man ved aldrig. Det kan jo være, der kommer noget ekstraordinært, siger Allan Gaarde.

Heller ikke træner Lars Søndergaard forventer, at AaB sælger eller køber flere spillere, inden transfervinduet lukker.

- Jeg regner med, at jeg har den samme trup. Hvis der sker noget, må jeg se på det, men jeg regner egentlig med, at det er den samme trup, siger Lars Søndergaard.

Det danske transfervindue lukker officielt mandag aften ved midnat.

/ritzau/

Dagens Gossip